Iunie 16, 2023
Kim Cattrall, superbă la prima apariție publică după confirmarea revenirii în serialul ”Totul despre sex”
Samantha Jones revine în forță! Simpatica Kim Cattrall strălucește la cea mai recentă apariție publică a sa, după ce a recunoscut că a revenit parțial în producția care i-a adus cel mai mare succes.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fanii adevărați ai producției ”Totul despre sex”, revenită sub titulatura ”And just like that” au fost din cale afară de încântați să audă vestea cea bună, că echipa celor patru imbatabile se reunește. Fericirea nu a ținut mult, din păcate, scrie okmagazine.ro

Este adevărat, personajul Samantha Jones revine în serial, dar doar pentru o apariție pasageră, pentru care nici nu a fost nevoie să filmeze cu celelalte trei colege ale sale.

Pe 14 iunie 2023,  Kim Cattrall a fost surprinsă la un eveniment public, prima apariție de la anunțul că va apărea în sezonul 2 al serialului ”And just like that”.

Kim Cattrall, Getty (1) jpg 

Cert este că actrița arată superb. Modernă și fresh, Kim Cattrall a strălucit pe covorul roșu, într-o ținută super casual: Jeanși, cămașă neagră, taior auriu și atitudinea inconfundabilă de divă, cu care ne-a cucerit iremediabil și în ”Totul despre sex”.

Russell Thomas și Kim Cattrall, Getty

Russell Thomas și Kim Cattrall, Getty

 Kim Cattrall a participat în New York la podcastul ”Modern Love”. Actrița în vârstă de 66 de ani a fost însoțită de partenerul său Russell Thomas.

Russell Thomas și Kim Cattrall, Getty

Cei doi, care s-au cunoscut în 2016, au fost foarte încântați să pozeze împreună. Iubitul britanic a optat pentru o ținută all black, jeanși și geacă. Simpaticul cuplu a adăugat o doză de vedetism momentului și au pozat cu ochelarii de soare.

Russell Thomas și Kim Cattrall, Getty

Recent, Kim Cattrall a vorbit despre relația ei cu Russell, descriind viața lor împreună drept „drăguță”. Legătura lor a început în 2016, când Kim a înregistrat un material despre insomnie, pentru BBC Radio 4 Woman's Hour. Asta i-a atras interesul britanicului, care a căutat-o. Cei doi au corespondat o perioadă, după care Russell și-a luat inima în dinți și a zburat în Canada pentru a o vizita pe Kim. De atunci, relația lor a înflorit.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.48294138908386