Iunie 18, 2020
Keanu Reeves vinde o întâlnire cu el pentru o cauză caritabilă!
Keanu Reeves scoate la licitație o întâlnire tete-a-tete chiar cu el. Astfel, un fan norocos poate petrece 15 minute cu actorul pe Zoom. Banii obținuți în urma acestui experiment vor merge către copiii bolnavi de cancer.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kean Reeves e unul dintre cei mai iubiți actori de la Hollywood. Deși a fost numit recent „iubitul” Internetului, Keanu nu are nicio treabă cu lumea online, nu are niciun cont pe rețelele de socializare, actorul în vîrstă de 55 de ani va face însă o excepție pentru Camp Rainbow Gold, o organizație caritabilă care sprijină copiii bolnavi de cancer. Acesta scoate la vânzare o întâlnire virtuală chiar cu el. Până miercuri la prânz, suma oferită pentru o discuție deschisă cu starul din Matrix ajunsese la 17.400 de dolari. 

„O întâlnire cu Keanu. Bill & Ted. Speed. The Matrix. John Wick. Îl cunoști. Îl iubești”, începe descrirea premiului pus la bătaie, Este o experiență de neprețuit, iar acum ai șansa să te întâlnești via Zoom cu el de acasă! Pregătește-ți întrebările și petrece 15 minute cu actorul, regizorul, producătorul și muzicianul Keanu Reeves”.

În 2016, Keanu a declarat pentru Entertainment Tonight că nu-și dorește să fie pe rețele de socialziare pentru că ține foarte mult la intimitatea sa. „Viața mea privată este foarte importantă pentru mine”. „Și..., da, chiar nu am nimic de spus despre nimic”, a mărturisit el.

Cea mai recentă dezvăluire pe care a făcut-olegat de viața sa privată a fost să recunoască oficila relația cu Alexandra Grant. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere restrânsă în 2009 și au colaborat la două cărți înainte de a se afișa în public, în noiembrie 2019. 

În 2019, vedeta din John Wick avea o avere estimată la 360 milioane de dolari, potrivit Forbes. Pe Keanu Reeves îl veți putea vedea filmul în Bill & Ted Face The Music.

                                     



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6752898693085