Iulie 15, 2020
Katy Perry, gravidă în 9 luni, a fost surprinsă în costum de baie
Katy Perry a fost fotografiată în costum de baie pe o plajă din Malibu, iar cu această ocazie fanii i-au admirat burtica de graviduță.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Artista Katy Perry, în vârstă de 35 de ani, a fost fotografiată în costum de baie în Malibu. Fanii au fost extrem de surprinși deoarece i-au putut admira burtica de gravidă.

Îmbrăcată într-un costum de baie mov, fără bretele, Katy Perry se bucura din plin de ziua petrecută la plajă.

                                                         

Katy Perry și Orlando Bloom încă nu s-au decis cu privire la numele fetiței lor, însă artista a mărturisit într-un interviu pentru Hits Radio care este porecla fetiței și ce anume face în trimestrul trei de sarcină. „Uneori îi spun Kicky Perry. Este un joc de cuvinte. Sunt foarte activă acum. Doctorii îmi spun să fiu activă, așa că am dansat, am cântat foarte mult.”

Orlando Bloom a dezvăluit pentru Good Morning America faptul că este extrem de entuziasmat că va avea o fetiță. „Abia aștept. Sunt nerăbdător deoarece îmi plac acele momente liniștite, petrecute alături de familie și de copil, în care încerci să fii de ajutor și să ocrotești acea viață”, a spus Orlando Bloom.

Cei doi părinți au anunțat recent că actrița Jennifer Aniston, care este prietenă cu Katy Perry de mai bine de 10 ani, le va fi nașă de botey pentru fiica lor.

Artista este însărcinată cu o fetiță, fiind primul copil pe care îl va avea alături de partenerul ei, Orlando Bloom. Cei doi sunt împreună din anul 2016, însă ei s-au despărțit și împăcat de mai multe ori pe parcursul relației. Orlando mai are un fiu, Flynn Christopher, în vârstă de 9 ani, din căsătoria anterioară cu modelul Miranda Kerr.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85488128662109