Martie 20, 2024
Kaia Gerber este copia perfectă a mamei sale Cindy Crawford. Cum s-au fotografiat recent cele două
Kaia Gerber este copia perfectă a mamei sale Cindy Crawford. Modelul a publicat recent o fotografie rară cu mama ei, în care asemănarea izbitoare dintre ele nu are cum să fie trecută cu vederea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În imaginea publicată de tânără, ambele erau îmbrăcate în ținute strălucitoare. În timp ce Kaia era îmbrăcată într-o rochie fără bretele, neagru cu auriu, de la Celine, Cindy purta o rochie albastru regal cu detalii strălucitoare, cu mâneci.

Kaia Gerber este copia perfectă a mamei sale Cindy Crawford

Modelul în vârstă de 22 de ani și-a complimentat mama în vârstă de 58 de ani cu această ocazie.

„Întâlnirea mea fierbinte”, a descrie Gerber poza pe Instagram Story, pe care a repost-o de pe contul mamei ei, scrie catine.ro

Kaia Gerber shared a stunning photo with her look-alike mother Cindy Crawford on Monday evening

Imaginea cu cele două a fost publicată după ce publicația Deadline a anunțat că actrița în devenire Kaia a fost distribuită în rolul lui Jacqueline Carlin în noua producție SNL 1975.

Kaia se întâlnește de ani de zile cu actorul Austin Butler, în vârstă de 32 de ani, care este cu 10 ani mai mare decât ea. Relația lor este una solidă pe plan personal. Cu toate acestea, se pare că cei doi se susțin reciproc și pe plan profesional.

Both were in sparkling outfit - Kaia in a strapless black and gold gown from Celine     Cindy was in a speckled royal blue dress with sleeves

În timp ce Kaia este unul dintre cele mai apreciate modele ale momentului, acum tânăra se bucură de succes și în lumea cinematografiei.

Kaia și Austin au stârnit primele zvonuri despre o relație de iubire în decembrie 2021. Totul s-a întâmplat la o lună după ce s-a despărțit de Jacob Elordi, în vârstă de 26 de ani.

Kaia și Austin și-au făcut debutul public ca și cuplu în martie 2022 la petrecerea anuală Best Performances W Magazine. Chiar au participat împreună la Gala Met 2022 în acel an.

Austin a avut o relație de aproape nouă ani cu actrița Vanessa Hudgens, în vârstă de 35 de ani. Chiar dacă părea că lucrurile merg bine între ei, se pare că au decis să pornească pe drumuri separate în 2020.

Acum, Vanessa este însărcinată cu primul ei copil cu soțul Cole Tucker, cu care s-a căsătorit în decembrie 2023. Vedeta a dat vestea cea mare la Premiile Oscar 2024.

În ce proiecte este implicată Kaia Gerber

Kaia și Austin au fost văzuți cel mai recent îndreptându-se spre o petrecere de după Dune Part Two, la Londra. Apariția lor acolo a fost justificată. Austin joacă rolul lui Feyd-Rautha Harkonnen în Dune: Part Two, alături de Zendaya, Timothee Chalamet, Florence Pugh și Javier Bardem.

Alături de Andrew Barth Feldman și Finn Wolfhard, Gerber intră și ea în lumea filmului în SNL 1975. Producția este regizată de Jason Reitman. Se bazează pe relatările din culise din viața reală ale episodului de deschidere al Saturday Night Live. Reitman și Gil Kenan au scris scenariul.

Kaia and  boyfriend Austin were seen heading inside a Dune Part Two afterparty in London last month; pictured on February 15 in London heading to the afterparty

Scenariul se bazează pe o serie extinsă de interviuri realizate de Reitman și Kenan cu toți membrii distribuției, scriitorii și echipa în viață. Reitman, Kenan, Jason Blumenfeld, Erica Mills și Peter Rice sunt producători.

Gerber a jucat cel mai recent în Bottoms. E o comedie regizată de Emma Seligman pentru Orion Pictures de la MGM și produsă de Elizabeth Banks, Max Handelman și Alison Small pentru Brownstone Production.

Ea va apărea în continuare în Palm Royale. E un serial de comedie produs de Laura Dern, regizat de Tate Taylor și scris de Abe Sylvia.

Modelul va juca și în viitorul thriller psihologic Shell, regizat de Max Minghella. Elisabeth Moss și Kate Hudson sunt distribuite în rolurile principale.

Cindy Crawford și Kaia Gerber în timp ce pozează una lângă alta pe covorul roșu



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.173844575882