Iunie 09, 2022
Johnny Deep a împlinit 59 de ani. Cine este presupusa iubită a celebrului actor de la Hollywood
Celebrul actor de la Hollywood, Johnny Depp, a împlinit 59 de ani. Vedeta peliculei ‘’Pirații din Caraibe’’ este născut la data de 9 iunie 1963 și a avut o viață destul de tumultoasă pe plan sentimental

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedeta tocmai ce a încheiat un mariaj care a durat doi ani. Acesta a fost împreună cu Amber Heard în perioada 2015-2017, relația lor sfârșindu-se cu scandal, iar procesul fiind câștigat de Johnny Depp recent. Ei bine, acum se zvonește că actorul se iubește cu o altă femeie cu care s-a și afișat destul de des în ultima perioadă.

Johnny Deep a împlinit 59 de ani. Cine este presupusa iubită a celebrului actor de la Hollywood 

Johnny Depp își aniversează astăzi ziua de naștere. Are numai motive de bucurie, mai ales că a și câștigat procesul împotriva lui Amber Heard. După ce toată nebunia cu Amber s-a încheiat, acum se zvonește că actorul s-ar iubi cu o altă femeie. Aceasta se presupune a fi chiar avocata care l-a apărat în instanță, Camille Vasquez.

Cine este presupusa iubită a lui Johnny Depp

Johnny Depp este cunoscut în toată lumea datorită talentului său actoricesc și a carierei strălucite de la Hollywood. Vedeta tocmai ce a încheiat un proces care a durat ceva timp, iar acum se zvonește că actorul s-ar iubi cu avocate care l-a apărat în instanță. Cei doi nu făcut nicio declarație în acest sens, dar potrivit TMZ, avocata a ezitat să răspundă atunci când a fost întrebată dacă formează un cuplu cu celebrul actor, limbajul corpului fiind unul destul de răsunător în acest sens. Pe de altă parte, însă, există imagini cu avocata și iubitul ei, Edward Owen, în vârstă de 38 de ani. Bărbatul locuiește în Marea Britanie, dar o vizitează destul de des pe Camille în SUA.

‘’Este o relație destul de nouă, dar Edward este îndrăgostit de ea. A vizitat-o pe Camille în SUA de când a început acest proces, iar ea intenționează să-l viziteze în Marea Britanie de îndată ce cazul se va termina’’, citează Daily Mail.

Sursa - spynews.ro

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6532287597656