Aprilie 15, 2024
John Travolta plânge și acum după soția și fiul decedați! ”Nu trece nicio zi fără să vă simt aproape”
Răvășitor! Însuși John Travolta anunța în 2020 că soția sa Kelly Preston murise, după o lungă bătălie cu cancerul. Decesul ei a survenit la unsprezece ani după ce își pierduseră fiul, pe Jett.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cert este că și acum, patru ani mai târziu, actorul este la fel de devastat de pierderea lui Kelly Preston.

În weekend, John Travolta a marcat un moment dureros pentru el: ar fi fost ziua fiului său decedat. Jett ar fi împlinit 32 de ani. Însă nu a rămas decât amintirea sa, pe care tatăl său o cinstește, ori de câte ori are ocazia. Actorul a publicat o fotografie de familie rară alături de regretata sa soție, Kelly Preston, și de fiul lor iubit. „La mulți ani, Jetty-ul meu – nu trece o zi în care să nu fiți cu mine!” a scris el în descriere, relatează okmagazine.ro

John Travolta, Kelly Preston și fiul Jett, Instagram PNG 

Starul acum în vârstă de 70 de ani a fost inundat de mesaje de compasiune. Fanii și prietenii actorului au dorit să îl sprijine cu ocazia acestei triste aniversări.

Jett a murit la vârsta de 16 ani, în 2009

În 2009, Jett Travolta a murit tragic, la vârsta de 16 ani. Adolescentul, care se afla în vacanță cu familia în Bahamas, a decedat după ce a suferit o criză de epilepsie. Jett avea un istoric de convulsii de la vârsta de doi ani și a fost internat la 15 luni cu boala Kawasaki. De asemenea, băiatul suferea și de spectrul autist.

La 11 ani de la moartea fiului său, John avea să anunțe și pierderea soției sale, Kelly, care a murit la vârsta de 57 de ani, după ce fusese diagnosticată cu cancer la sân.

John Travolta și Kelly Preston, GettyImages

În 2020, John Travolta a scris pe pagina sa oficială că soția lui a pierdut lupta cu cancerul, într-o postare emoționantă: ”„Cu inima grea vă aduc la cunoștință că iubita mea soție Kelly a pierdut lupta cu cancerul la sân, pe care o ducea de doi ani, deși a fost foarte curajoasă și s-a bucurat de dragostea și sprijinul multor oameni”.

John Travolta și Kelly Preston, GettyImages

În ciuda acestor drame, John Travolta și-a găsit resursele necesare pentru a fi un tată bun pentru ceilalți doi copii ai lor: Ella și Benjamin.

John Travolta si copiii sai, Ben si Ella Bleu   Instagram jpg 

Fiica Ella, 24 de ani, și fiul, Benjamin, 13 ani au fost incredibil de puternici în ciuda experiențelor prin care au trecut. Vorbind cu Esquire în 2021, John a explicat că obiectivul său principal va fi întotdeauna legat de copiii săi. „Le voi asigura viitorul, îi voi ajuta și sprijini cu ceea ce vor dori să facă în viață”, a spus el.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 7.1180195808411