Iulie 05, 2023
Jennifer Lopez se descurcă cu greu cu gemenii săi. Vedeta a vorbit despre rolul de mamă
Jennifer Lopez a vorbit despre rolul său de mamă. Vedeta spune că se descurcă cu greu cu gemenii săi. Emme și Max au împlinit deja vârsta de 15 ani și se află în perioada în care își doresc mai multă independență. Cântăreața a fost sinceră despre relația pe care o are cu fiica și fiul ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jennifer Lopez are doi copii din relația sa cu Marc Anthony. Soția lui Ben Affleck adoră să se afle în rolul de mamă, însă recunoaște că uneori este o adevărată provocare să țină pasul cu adolescenții ei. Emme și Max au devenit tot mai independenți și sunt mult mai atenți cu ceea ce le cer mamei lor, scrie catine.ro

Soția lui Ben Affleck a oferit un interviu sincer pentru publicația Vogue. Jennifer a povestit despre complexitatea rolului de mamă. Aceasta încearcă să facă față provocărilor din viața personală și încearcă să fie cât mai prezentă în viața copiilor săi.

Jennifer Lopez a luat prânzul cu fiica sa Emme în New York 

„Întotdeauna îți vei adora copiii, iar ei te vor iubi mereu. Există un grad de acceptare pe care ei îl au față de tine. Pe măsură ce înaintează în vârstă începi să te întrebi ce rol mai ai în viața lor, de multe ori pare că te îndepărtează. Mă întreb de multe ori de ce fac asta.”

Jennifer Lopez alături de fiica sa, Emme, la cumpărături în Los Angeles

Totodată, Jennifer Lopez a povestit despre povara purtată de copiii ei. Aceștia s-au aflat încă de la naștere în lumina reflectoarelor.

Cu cât a crescut mai mari, cu atât și-au dorit mai mult să nu mai fie la fel de expuși. Cântăreața știe că adolescenții ei sunt curioși, își doresc să învețe mai multe lucruri și vor să descopere lumea cu mai multă libertate.

When Did J-Lo's Child Emme Maribel Muñiz Change Their Pronouns?

Jennifer spune că a acceptat dorința copiilor săi de a nu apărea la fel de des în lumina reflectoarelor. Gemenii Emme și Max vor să-și petreacă timpu liber fără a fi tot timpul urmăriți de paparazzi.

Ce spune Jennifer Lopez despre viața în lumina reflectoarelor a copiilor săi

Jennifer Lopez știe foarte bine cît de dificil este să te afli tot timpul în lumina reflectoarelor. Vedeta își înțelege copiii în totalitate, după cum relatează publicația Hello.

„Este greu să fii judecat de oamenii care nu te cunosc. Este cu atât mai dificil pentru ei, care nu sunt obișnuiți cu asta la fel de bine ca mine. Știu foarte bine că aparatele de fotografiat sunt mereu pe urmele lor.”.

Seraphina, alături de Samuel, gemenii lui JLo, Emme și Max în drum către cinematograf

Cântăreața în vârstă de 53 de ani susține că multe dintre alegerile ei au avut un impact direct asupra copiilor săi. Totuși, vedeta încearcă să se revanșeze acum față de Emme și Max. Dva latino a cumpărat o casă alături de Ben Affleck.

Copiii lui Affleck au o relație foarte bună cu gemenii lui JLo. Violet, Seraphina și Samuel vin deseori pentru a se întâlni cu Emme și Max. Familia este pe primul loc în viața artistei, iar JLo și-a dorit foarte mult ca Ben Affleck să-i aducă pe cei trei copii ai săi în vizită.

Jennifer Garner nu pare deranjată de decizia fostului soț. Astfel, copiii lui Affleck sunt văzuți tot mai des în compania copiilor lui Lopez. Artista spune că este foarte mulțumită de schimbul de energie care are loc în casa sa.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.59270596504211