Septembrie 12, 2022
Jennifer Lopez, nedespărțită de fiica lui Ben Affleck. Cum s-au afișat cele două
Jennifer Lopez face tot posibilul să se apropie de copiii lui Ben Affleck. Artista a ieșit, sâmbătă, în oraș cu fiica soțului său, Violet Affleck, în vârstă de 16 ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cântăreața în vârstă de 53 de ani părea să fie bine dispusă și într-o formă de zile mari atunci când și-a făcut apariția în Beverly Hills.

Violet este fiica cea mare a starului și a fostei sale partenere de viață, Jennifer Garner. Artista a devenit mama vitregă pentru ea, și pentru ceilalți doi copii ai săi, Samuel de 10 ani și Seraphina, de 13 ani. 

Jennifer a optat pentru o ținută casual în scurta ei ieșire de după-amiază cu fiica vitregă. Ea a îmbrăcat o pereche de pantaloni albi și largi, pe care i-a fixat cu o curea maro în talie. 

Bonding time: Jennifer Lopez, 53, was seen spending the afternoon with her husband's oldest daughter, Violet Affleck, whom he shares with his ex-wife, Jennifer Garner

Actrița din Hustlers a combinat pantalonii clasici cu un tricou simplu, alb, cu mâneci scurte. 

Enjoying the afternoon: The talented singer and her teenage stepdaughter were all smiles as they talked and strolled around Beverly Hills earlier on Saturday

Diva a optat pentru o pereche de sandale cu toc și și-a completat look-ul cu o geantă Christian Dior. 

Enjoying the afternoon: The talented singer and her teenage stepdaughter were all smiles as they talked and strolled around Beverly Hills earlier on Saturday

Jennifer părea să se bucure de excursia ei de după-amiază, asta în timp ce încearca să o cunoască puțin mai bine pe Violet.  

Solista și-a accesorizat ținuta pentru ieșirea de weekend cu o pereche de cercei mari, aurii.  

Violet is the oldest daughter shared by the Gone Girl actor and his ex-wife, Jennifer Garner. The On The Floor hitmaker became stepmother to her, along with his other two children, Samuel and Seraphina

Vedeta purta, de asemenea, lanțuri și brățări de aur și chiar un ceas din același metal la încheietura mâinii stângi, care o ajuta să țină evidența timpului. Actrița din Selena nu a renunțat niciun moment la ochelarii de soare.

At the wedding: Both Ben and Jennifer's respective children attended the wedding ceremony in Georgia which took place last month on August 20

Violet a ales, de asemenea, o ținută simplă. Ea a purtat o rochie de fără mâneci, cu model floral, pe care a combinat-o cu cizme negre, joase. 

După ce au luat masa și s-au bucurat de câteva cumpărături în Beverly Hills, , cele două s-au îndreptat către un SUV Toyota. 

Jennifer a urcat pe scaunul pasagerului pentru a-i permite fiicei ei de 16 ani să conducă către următoarea destinație. 

Onto the next destination: The talented performer was seen stepping into the passenger side to allow Violet to drive

A doua zi, Lopez a ieșit în oraș cu fiul ei, Emme, în vârstă de 14 ani.

Sursa - ok.magazine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.95674514770508