Octombrie 10, 2024
Jennifer Lopez le-a răspuns haterilor care au criticat-o din cauza relației cu Ben Affleck

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jennifer Lopez a încetat să mai ia în serios comentariile negative de pe rețelele sociale. Însă, înainte de asta, a decis să le răspundă tuturor criticilor deodată.

Timp de câteva luni, J.Lo a tăcut în legătură cu destrămarea relației sale cu Ben Affleck. Dar, după cum s-a aflat, a citit cu atenție tot ce s-a scris. „Știu ce se scrie și se spune despre mine. Rețelele sociale au apărut după ce am devenit cunoscută, așa că nu le iau prea în serios. Sunt o persoană bună, o mamă bună. Știu cine îmi sunt prietenii și știu că și ei știu cine sunt eu cu adevărat”, a spus Jennifer într-un interviu pentru publicația Interview.

Lopez a adăugat, de asemenea, că oamenii o vor iubi sau o vor urî indiferent de acțiunile ei. Pe ea însă o interesează în mod special iubirea față de cei apropiați și pasiunea pentru ceea ce face. Acestea sunt lucrurile care contează cu adevărat pentru artistă.

jlo jennifer lopez

Amintim că, recent, Jennifer Lopez a oferit primul interviu în care a vorbit despre divorțul de Ben Affleck. J.Lo a depus actele de divorț pe 20 august, exact la doi ani de la nunta lor. Anterior, s-a scris că Ben Affleck și Jennifer Lopez au discutat divorțul cu un avocat influent. De asemenea, s-a aflat că Lopez renunță oficial la numele de familie Affleck.

jlo jennifer lopez 

jlo jennifer lopez 

jlo jennifer lopez



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3062715530396