Iunie 01, 2022
Jennifer Lopez, în costum de baie la 52 de ani. Diva latino, posesoarea corpului perfect
Jennifer Lopez le-a făcut o surpriză fanilor ei de pe Instagram: vedeta a postat câteva imagini în costum de baie, dovedind că arată chiar mai bine ca la 20 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Abdomen cu pătratele, picioare tonifiate și un bust perfect – Jennifer Lopez și-a impresionat fanii cu forma ei fizică deosebită. La 52 de ani, diva latino a defilat în costum de baie la marginea unei pisicine și a încărcat pozele și filmulețul pe Instagram.

Îmbrăcată într-un costum de baie negru, un kimono cu imprimeu, accesorizată cu o pereche de ochelari de soare Versace și încălțată în papuci cu toc, J Lo arată ca o adevărată divă. Încălțările fac parte din noua ei colecție.

She does not age: Jennifer Lopez set pulses racing as she showed off her jaw-dropping curves in a barely-there, black bikini that displayed her incredibly toned midriff

Glamorous: In a series of stunning Instagram photos on Tuesday, the 52-year-old global superstar looked flawless in her tiny two-piece and a coordinating kimono robe with butterflies and flowers on it 

'Summer mode: activated,' Lopez captioned the slideshow, which featured a video of her flashing her famous booty in her barely-there bottoms that barely cover her backside 

Cheeky display: Her goldendoodle, Tyson, could be seen running past her at one point as she did a twirl 

Memorial Day: Over the weekend, the JLo Beauty founder posted about 'honoring all the service women and men who served our country and made the ultimate sacrifice for our freedom' 

Jennifer Lopez se căsătorește pentru a patra oară

Șase logodne și trei casnicii, plus câteva relații în lumina reflectoarelor – Jennifer Lopez a avut o viață amoroasă tumultoasă. Urmează a patra căsătorie, cu Ben Affleck: cei doi și-au anunțat logodna, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să o vadă din nou pe J Lo mireasă.
Anunțul a venit la 18 ani după prima lor logodna, când, din păcate, cei doi s-au despărțit chiar înainte de nuntă. Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au reluat relația în 2021, la numai o lună după ce cântăreața a rupt logodna cu Alex Rodriguez. Ben Affleck venea și el după o despărțire dureroasă de Ana de Armas. 
Jennifer Lopez bifează astfel a șasea logodnă și ar urma a patra căsătorie pentru ea. Vedeta a mai fost căsătorită cu Ojani Noa (1997-1998), Cris Judd (2001-2003) și Mark Anthony (2004-2014). Ben Affleck a fost căsătorit o singură dată, cu actriță Jennifer Garner, din 2005 până în 2018.

Sursa - protv.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.017345905304