Ianuarie 31, 2024
Jennifer Lopez, aproape goală în noul său videoclip! Arată incredibil, la 54 de ani
Jennifer Lopez (54 de ani) a demonstrat încă o dată că nu poate fi detronată! Vedeta a revenit pe scena muzicală, după o pauză de 10 ani, cu noua piesă „Can’t Get Enough” și un nou videoclip incendiar. J. Lo a vrut să facă furori cu revenirea sa în muzică așa că și-a etalat trupul sculptat, intens lucrat la sală, îmbrăcată într-un costum de baie negru.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În alte secvențe, focoasa șatenă apare îmbrăcată într-o fustiță bej, care i-a lăsat posteriorul la vedere. Fanii au lăudat-o pentru felul senzațional în care arată.  Vedeta, care are cu o avere de 400 de milioane de dolari, a lansat și un album nou, „This Is Me... Now”. 9 dintre cele 13 piese i-au fost dedicate lui Ben Affleck (51 de ani), actualul ei soț – care este și al patrulea. Jennifer Lopez are doi copii gemeni, Emme și Max (16 ani), cu fostul ei partener, Marc Anthony (55 de ani).

 

Cum se menține J. Lo în formă

Ce dietă ține Jennifer Lopez de arată așa de bine? Asta se întreabă toți fanii ei. Ei bine, artista muncește din greu pentru a arăta așa. Ea se trezește în fiecare zi la 4:45 dimineața, pentru a face sport cel puțin două ore. „Fitnessul este o parte importantă a vieții mele. Cred că există o corelație pozitivă între exerciții fizice și sănătatea mintală”, a afirmat Jennifer Lopez, în urmă cu ceva timp, scrie click.ro

Soția lui Ben Affleck a explicat că face exerciții fizice zilnice. Totodată, Jennifer Lopez mănâncă și foarte sănătos. În general, ea consumă legume și fructe proaspete, dar și multe alimente bogate în proteine. Introduce foarte rar carbohidrați în regimul ei alimentar, iar atunci când o face mănâncă quinoa, cartofi dulci și orez brun.

Jennifer Lopez, îmbrăcată într-un costum de baie negru

Jennifer Lopez a dezvăluit recent că nu consumă produse procesate sau fast-food, preferând să mănânce cât mai sănătos posibil. Cel mai des mănâncă albușuri de ou, carne de curcan, piept de pui, vită și somon, nuci, legume fierte sau crude.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0129208564758