Ianuarie 19, 2024
Jennifer Lopez a îmbrăcat din nou rochia de mireasă. Artista a glumit pe seama fostelor sale căsnicii
Jennifer Lopez a îmbrăcat din nou rochia de mireasă. Cântăreața internațională a făcut mai multe glume pe seama fostelor sale căsnicii. Artista a lansat clipul melodiei Can’t Get Enough. Soția lui Ben Affleck a vrut să le facă o surpriză fanilor săi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jennifer Lopez nu mai pare deranjată de glumele care s-au făcut de-a lungul timpului pe seama căsniciilor sale eșuate. De data aceasta chiar ea a vrut să-și ironizeze viața amoroasă. Fanii artistei știu cp aceasta a fost căsătorită și a divorțat de mai multe ori de-a lungul vieții.

Cântăreața, în vârstă de 54 de ani, a lansat piesa celui mai recent single, Can’t Get Enough. Artista a vrut să lanseze un videoclip amuzant, care să surprindă esența căsniciilor sale eșuate, scrie catine.ro

Diva a făcut mai multe glume pe seama vieții sale în cele câteva minute ale melodiei nou lansate. În primele imagini Jennifer apare căsătorindu-se cu un bărbat jucat de Tony Bellissimo.

Pe măsură ce se apropie momentul în care Jennifer trebuie să spună marele „DA!” invitații de la petrecerea divei încep să vorbească despre eșecurile amoroase ale divei. Jennifer și soțul ei ajung la petrecerea ținută cu ocazia nunții, moment în care apare în scenă cel de-al doilea soț, jucat de Derek Hough.

Pe măsură ce clipul se derulează apare în scenă și cel de-al treilea mire, jucat de Trevor Jackson, scrie presa. Pe tot parcursul clipului, Jennifer retrăiește momentele care au avut loc de-a lungul vieții sale.

Videoclipul piesei se încheie cu aceasta într-un cabinet, în timp ce mai multe voci masculine îi atrag atenția că lucrează prea mult și se concentrează mai mult asupra vieții profesionale decât a celei personale.

Jennifer Lopez în rochie de mireasă în clipul melodiei Can't Get Enough

Diva a fost căsătorită în trecut cu Ojani Noam Cris Judd și Marc Anthony. În prezent are o căsnicie frumoasă cu Ben Affleck. Lansarea piesei a fost însoțită și de alte vești bune pentru admiratorii cântăreței.

Jennifer Lopez lansează un nou film

Jennifer Lopez este decisă să-și surprindă fanii. După lansarea clipului pentru piesa Can’t Get Enough, diva lansat și producția „This Is Me…Now: The Film”. Piesa divei a marcat un proiect important pentru cântăreață, citează PageSix. Aceasta se pregătește să lanseze cel de-al nouălea său album de studio.

Jennifer Lopez în clipul melodiei Can't Get Enough

Albumul „This Is Me Now” va fi lansat pe data de 16 februarie 2024. Acesta va include mai multe piese noi și videoclipuri speciale care să le însoțească.

Filmul divei va fi lansat și el pe o platformă private de streaming. Jennifer este mai tot timpul în sala de repetiții. Diva are un program încărcat și își dorește să dcă toate aceste proiecte la bun sfârșit. Ultima data când artista a lansat un album solo a fost în anul 2014.

Atunci JL a scos albumul A.K.A. Vedeta promite că cel mai recent proiect al său să dezvăluie mai multe amănunte din viața sa personală. Cele mai multe detalii vor fi legate de căsnicia sa cu ben Affleck. Filmul promite să fie o interpretare a vieții amoroase a lui JLo.

Jennifer Lopez într-o rochie roz la Globurile de Aur 2024



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1875107288361