Noiembrie 17, 2022
Jane Fonda a vorbit despre diagnosticul pe care l-a primit. Actrița are cancer, dar e optimistă
Jane Fonda a vorbit despre diagnosticul pe care l-a primit. Actrița are cancer, însă rămâne optimistă cu privire la viitorul său. Vedeta în vârstă de 84 de ani spune că are o viziune ”realistă” asupra vieții și că nu este speriată de veștile rele pe care le-a primit.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jane este exemplul unei femei puternice și hotărâte să lupte până în ultimul moment. Deși nu a primit cu ușurință diagnosticul de la medici, acesta a fost transparentă cu publicu său și a ales să-și țină fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa.

Jane Fonda la o conferință publică din anul 2021

Jane Fonda a vorbit despre diagnosticul pe care l-a primit

Jane Fonda a ținut recent un discurs emoționant. Aceasta a vorbit despre starea sa de sănătate, dar și despre lupta pe care o duce împotriva schimbărilor climatice. Actrița a fost întotdeauna o activită convinsă și a luptat pentru cauzele pe care le-a susținut.

Nici în momentele grele nu a renunțat la munca pe care a început-o. Jane Fonda spune că nu se teme de sfârșit și că este pregătită pentru tot ceea ce urmează. Actrița urmează să împlinească vârsta de 85 de ani pe data de 21 decembrie 2022.

În ciuda diagnosticului crunt pe care l-a primit, Jane este optimistă convinsă. Medicii i-au pus diagnosticul în luna septembrie a anului acesta.

Jane Fonda în timp ce stă în fața unui pupitru la WIF Honors 2022

”Îmi place să cred că am o viziune realistă asupra vieții mele. Nu îmi este teamă să plec. Știu că nu o să mai fiu prin preajmă pentru o perioadă lungă de timp. Atunci când ajungi la vârsta mea, trebuie să fii foarte atent la modul în care îți petreci timpul. ”

”Totodată, eu cred că e important să vezi timpul pe care l-ai lăsat în urma ta. Sunt pregătită să plec. Am avut o viață extraordinară. Nu îmi doresc să plec, dar știu că se va întâmpla mai devreme sau mai târziu.”

Cât privește ultimele dorințe ale actriței, aceasta a vorbit foarte deschis și despre aceste lucruri. Vedeta nu își dorește lucruri materiale, în schimbare speranțe în ceea ce privește familia pe care a construit-o.

”Îmi doresc să-mi văd nepoții crescând suficient de mari încât să știu că vor fi bine. Asta este foarte important pentru mine. Munca mea privind schimbările climatice, pentru asta voi lupta până în ultimul moment”.

Portret al actriței Jane Fonda îmbrăcată într-o rochie neagră în timp ce zâmbește la camere și stă în spatele unui panou publicitar la Gala Trophee des Arts din New York din 2018

Ce mesaj a transmis Jane Fonda după ce a aflat că are cancer

Actrița internațională a fost diagnosticată pe data de 22 septembrie 2022. La scurt timp după ce a aflat vestea că are cancer, aceasta a distribuit un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Acesta nu a vrut să ascundă o clipă momentele dificile prin care trece. Deși a fost mult mai optimistă la început, cu timpul a realizat că situația este destul de gravă.

”Am ceva foarte important să vă spun, dragii mei prieteni. Am aflat că am limfom non Hodgkin, un tip de cancer al sistemului limfatic. O parte din celulele albe, numite limfocite, se multiplică în mod necontrolat și formează formațiuni tumorale în corp.”

Actrița a mulțumit atunci sistemului de sănătate din Statele Unite ale Americii și a declarat că este ”privilegiată” că se poate bucura de tratamentul pe care îl primește. Conform publicațiilor externe, 80% din pacienții care au suferit această formă de cancer au supraviețuit în urma tratamentelor primite.

Deși este un tip de cancer tratabil, Jane este uneori sceptică. Actrița spune că a ajuns la o vârstă la care problemele de sănătate se tratează mai dificil.

Milioanele de fani din întreaga lume și-au arătat susținerea față de aceasta. În ciuda clipelor dificile, Jane nu și-a pierdut o clipă curajul și susținerea venită de la familie și fani.

Jane Fonda, într-o rochie neagră, pozează cu pumnul ridicat 

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84416151046753