Februarie 29, 2024
Iuliana Beregoi se declară fericită! Și-a făcut operația la care visa!
Iuliana Beregoi se declară fericită, asta după ce a suferit o intervenție chirurgicală care a ajutat-o să scape de o problemă mai veche.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Iuliana Beregoi s-a operat la ochi

Artista a decis să facă un pas important în ceea ce privește sănătatea oculară. Cu toate că această provocare îi dădea mari bătăi de cap, a găsit în sfârșit forța interioară de a merge înainte și de a lua măsuri.

Pe pagina sa de Instagram, artista a dezvăluit că a trecut printr-o intervenție chirurgicală la ochi, care a avut un impact semnificativ asupra vieții ei. Astfel, a reușit să depășească problemele pe care le avea. Vedeta a povestit în detalii, celor 1.3 milioane de urmăritori cum a trecut peste această intervenție.

"Cea mai buna decizie pe care am putut sa o iau vreodata. Nu mai am miopie. VAD PERFECT!", a scris Iuliana pe rețelele de socializare.

„Sunt fericită ca alături de domnul doctor. Am făcut cel mai mare pas din viața mea. În sfârșit am scăpat de lentile/ochelari. (...) M am simțit în siguranță și am întâlnit oameni extraordinari. La operație am mers fără frică, doar cu încredere. Mulțumesc din suflet pentru toate mesajele de susținere. Curând apare noul vlog”, a scris Iuliana Beregoi pe Instagram.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0199368000031