Decembrie 28, 2022
Iuliana Beregoi joacă în filmul Două inimi, alături de Connect-R: „Nimic nu este imposibil”
Iuliana Beregoi va juca, alături de Connect-R, în fimul „Două inimi”, ce se va lansa chiar în a doua zi de Crăciun.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Iuliana Beregoi este una dintre cele mai populare artiste din tânăra generație.

Cu peste un milion de urmăritori pe conturile sale de pe rețelele de socializare, tânara este un adevărat fenomen pentru tinerii din „generația Z”. Iuliana Beregoi apare în filmul „Două inimi”, alături de Connect-R și Ceanu Zheng.

Invitată în emisiunea Vorbește Lumea, Iuliana a povestit despre cât de importantă este această experiență pentru ea, dar și ce asemănări sunt între ea și Lexi, personajul interpretat de artistă în film.

iuliana-beregoi-7

„Este un film foarte special pentru mine, deoarece mă regăsesc foarte mult în personajul pe care îl joc, în Lexi. Este un film de dragoste, dar ideea filmului este să îți urmezi visul. Asta contează cel mai mult pentru că nimic nu este imposibil. Semăn foarte mult cu Lexi, personajul pe care îl interpretez. Suntem amândouă foarte impulsive, suntem amândouă foarte nervoase, atunci când e nevoie și foarte curajoase. Credem în visul nostru amăndouă. Sunt impulsivă, dar îmi trece rapid.

Filmul acesta vă transmite să vă urmați visul, să credeți în el, pentru că nimic nu este imposibil. În orice moment poate să apară o oportunitate și să ajungi acolo unde îți dorești. Connect-R este manager. Mai joacă Ceanu Zheng, sora mea, Ana, câțiva prieteni din Iași”, a declarat Iuliana Beregoi la Vorbește Lumea.

iuliana-beregoi-2
Unde va merge Iuliana Beregoi la facultate

Pe 15 iulie, artista a împlinit vârsta majoratului, iar pentru a marca acest eveniment atât de special în viața fiecăruia, Iuliana Beregoi și-a făcut cadou o mașină în valoare de 90.000 de euro. Artista s-a decis și în privința studiilor pe care dorește să le urmeze, dar spune că își va anunța fanii la momentul potrivit în legătură cu decizia ei.

„M-am gândit la ce facultate să merg, dar nu o să vorbesc despre asta, pentru că ultima oară când am zis planurile mele de viitor a venit pandemia peste noi. Așa că o să țin în secret și o să aflați foarte curând. Este planul, dar vorbesc încă cu părinții mei, încă decidem. Oricum, o să fac în Moldova facultatea pentru că o să fac facultatea fără frecvență probabil. Și o să vin în România. O să îmi fie mai ușor. Pentru că dacă aș merge în România la fără frecvență nu știu când o să mai apar prin Moldova, dar la ai mei trebuie să merg cu toate că am treabă în România”, a mai declarat Iuliana Beregoi.
iuliana-beregoi-4 

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.684385061264