Iulie 15, 2019
Irina Shayk explică pentru prima dată semnificația numelui fiicei sale, Lea de Seine
Lea de Seine este fiica Irinei Shayk și a lui Bradley Cooper, iar numele său are o semnificație aparte, cu o poveste impresionantă în spate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Irina Shayk și Bradley Cooper și-au întâmpinat fiica în martie 2017, iar pentru prima dată, Irina a dezvăluit semnificația numelui original pe care l-a ales pentru fiica lor. Lea de Seine este numită după un membru al familiei Irinei, și anume, bunica sa din partea tatălui, Galina.

Cea de-a doua parte, Seine, este denumirea râului din Paris, Sena. Având în vedere că Irina are prezentări pentru casele renumite de modă din toată lumea, este de înțeles faptul că supermodelul și-a luat inspirația atât din cadrul familial, cât și din unul dintre cele mai vibrante orașe ale lumii.

„Mama tatălui meu este una dintre cele mai puternice femei din viața mea. A fost cu adevărat o inspirație să cresc în familia unei femei pentru că înveți foarte multe lucruri de la femeile puternice din viața ta”, a explicat Irina. De asemenea, Irina are tatuat numele bunicii sale, Galina, pe gleznă, pentru a-i fi mereu alături.

 

elle.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81611633300781