Septembrie 11, 2024
Irina Rimes, mărturisiri sincere despre cel mai mare vis al său: „N-am visat niciodată la o carieră internațională”
Irina Rimes a dezvăluit care era cel mai mare vis al ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Irina Rimes, la 33 de ani, se numără printre cele mai apreciate cântărețe din Moldova și România, bucurându-se de succes și în afara țării. În cadrul unui interviu la Fresh by Unica, artista a dezvăluit că nu a visat să își construiască o carieră internațională. În schimb, și-a dorit să fie recunoscută și într-o altă țară europeană, pe lângă România, scrie presa română.

Irina Rimes, despre visul său cel mai mare

Recent, Irina a lansat EP-ul „Origini”, inspirat din muzica tradițională, a început filmările pentru emisiunea „Vocea României” și pregătește un concert major la Arenele Romane, intitulat „Descântatele”, programat pentru 28 septembrie. De asemenea, în această toamnă, Irina Rimes va reveni în postura de jurat la „Vocea României”.

3. Irina Rimes

„N-am visat niciodată la o carieră internațională. Eu am visat să fiu un artist apreciat și iubit. Dar nu iubit pentru că vreau să-mi hrănesc eu orgoliul, iubit pentru muzică. Eu știu că un artist este iubit atunci când muzica lui este iubită. Eu am mai avut un vis, visul de a face muzică în limba franceză, să fac muzică în Franța. Și asta nu înseamnă neapărat internațional. E local, în Franța. Eu vreau să fac muzică și dacă muzica mea este apreciată pe cât mai multe teritorii, este minunat”, a spus Irina Rimes, la Fresh by Unica.

2. Irina Rimes

În perioada pandemiei, Irina Rimes a profitat de timpul liber neașteptat pentru a învăța limba franceză, o activitate pe care nu o plănuise, dar pe care a transformat-o într-o oportunitate valoroasă.

„Am avut mult timp în pandemie. Și determinare. După ce am învățat franceză, am mai învățat încă un lucru. Că poți să faci cam orice dacă ai destulă determinare și dacă oferi destul de mult timp. Dacă intră în lista priorităților tale, orice se poate învăța”, a mai adăugat artista.

1. Irina Rimes

Deși astăzi se bucură de succes și popularitate, Irina Rimes își păstrează vie legătura cu locul natal. Crescută la țară, ea a avut parte de o copilărie lipsită de lux, dar bogată în experiențe care i-au modelat caracterul și valorile.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.86950182914734