Decembrie 24, 2020
Ionel Istrati împlinește 30 de ani. ”Sunt un om fericit”
Ionel istrati schimbă astăzi prefixul. Interpretul cu ochi albaștri și zâmbet senin, cunoscut pentru piesele ”Eu numai, numai” sau ”Liubliu Tebya”, împlinește 30 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ionel Istrati a exprimat mereu o energie pozitivă puternică. Astăzi a avut și mai multe motive să zâmbească. De dimineață a postat o poză-colaj cu poze de-ale sale de la naștere și până acum, iar la descriere a ținut să-și exprime recunoștința pentru tot ce a reușit să obțină până acum. 

„Sunt un om fericit! Atâția prieteni s-au grăbit dis de dimineață să mă surprindă plăcut cu mesaje! Anii mei frumoși sunt colorați de clipele minunate prin grija celor mai buni părinți și susținerea celor mai buni prieteni!”, a scris Ionel Istrati pe rețelele sociale. 

O postare extremm de emoționantă a făcut și mama interpretului. ”De 30 de ani sunt cea mai fericită mamă! Îmi amintesc cu nostalgie și căldură emoțiile trăite. Simt in suflet împlinirea. Vreau sa- ți recunosc, Ionel, că în toți acești ani m-ai uimit prin seninătatea gândurilor, bunătatea sufletească și desigur talentul muncit! Ești bucuria mea!”, a scris mama lui Ionel Istrati.  

Echipa Aquarelle îi urează La Mulți Ani plini de oportunități și reușite! 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0806391239166