Aprilie 20, 2018
Interpreta Cristy Rouge s-a căsătorit! Vezi primele poze de la nuntă!
Cântăreața autohtonă, Cristy Rouge s-a căsătorit aseară într-un local din capitală.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Au spus da, în fața prietenilor, a rudelor și a tuturor celor care au fost alături de ei la acest eveniment. Interpreta a purtat rochie de mireasă de culoarea tradițională - albă, lungă, cu mâneci lungi. Ea nu a purtat voal, în schimb, a purtat flori în păr, ceea ce i-a conferit un aspetc primăvăratic. În pozele pe care le-a postat vedeta pe contul său de Facebook, ea împreună cu Gheorghii par extrem de fericiți. 

 

 

"Astăzi, e acea zi când vrei să zâmbești, să te bucuri, să cugetezi asupra viitorului luminos, să-i mulțumești Domnului pentru viața care ți-a oferit768-o, și să-i ceri binecuvântare. Și să nu mai atragi atenția la lucruri mici și neînsemnate din viață, ci să trăiești din plin și să iubești. Iar toate acestea să le simți împreună cu EL! - a scris interpreta pe pagina sa de Facebook. 

 

 

Cu ocazia acestei importante zile din calendar, interpreta a lansat o nouă piesă, care se numește "În ritmul L’ Amour". 

 

 

Amintim că, Cristy Rouge și Gheorghii s-au logodit în vara anului 2017. Interpreta Cristy Rouge împreună cu actualul său soț, au plecat în vacanța de vară peste Ocean. Acolo, la Marele Canion, el i-a propus să-i fie soție. Cristy a spus - DA!

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72382164001465