Aprilie 02, 2024
Înmormântarea este pregătită. Medicii i-ar mai fi dat Regelui Charles cel mult doi ani de viață
Detaliile înmormântării Regelui Charles puse la punct în operațiunea Menai Bridge. Cât timp i s-a mai dat suveranului?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Deși monarhul se tratează de cancer, serviciile neobosite lucrează. Întocmai ca operațiunea ”London Bridge”, numele de cod al înmormântării Reginei Elisabeta, se pregătește intens operațiunea Menai Bridge, ce se referă la detaliile înmormântării lui Charles.

În plină luptă cu cancerul, suveranului britanic i s-au mai dat aproximativ doi ani de viață!

La doar 18 luni după ce a urcat pe tron, domnia regelui Charles al III-lea a fost perturbată de un diagnostic de cancer galopant, iar un raport susține chiar că monarhului i s-au mai dat doar doi ani de trăit, scrie okmagazine.ro

Regina Camilla în verde, cu Regele Charles, GettyImages

Planurile de înmormântare sunt deja stabilite, anunță presa britanică. Monarhia este zguduită din temelii, mai ales că un alt membru important face chimioterapie, chipurile, preventivă! Prințesa de Wales, Catherine, soția Prințului William.

Criza regală are o amploare fără precedent, tocmai de aceea, Regele Charles a făcut tot posibilul să apară în public de Paște. Anglia protestantă a sărbătorit Paștele în ultimul weekend al lunii martie.

În tradiția britanică de la Palat, fiecare înmormântare regală primește un nume de cod. Spre exemplu, cu mult înainte de moartea Prințului Philip au fost puse la punct toate detaliile operațiunii Forth Bridge, după denumirea unui pod între regiunile scoţiene Edinburgh şi Fife. "Forth Bridge is down!" era numele de cod sub care s-a anunţat decesul soțului Reginei Elisabeta. Suverana însăși avea funeraliile pregătite sub numele de operațiunea London Bridge.

Regina Camilla în verde, cu Regele Charles, GettyImages

Potrivit In Touch, planurile de înmormântare ale lui Charles au fost schițate și dezvăluite în timp ce monarhul continuă să se lupte cu o formă nedezvăluită de cancer.

Procesiunea funerară a monarhului, numită „Operațiunea Podul Menai”, va fi similară cu ceremoniile răposatei sale mame, Regina Elisabeta a II-a, numită „Operațiunea Podul Londrei”.

„Operațiunea Menai Bridge” va conține câteva protocoale familiare: trupul său neînsuflețit va fi mutat din sala tronului de la Palatul Buckingham la Westminster Hall. Va odihni acolo, iar înmormântarea sa oficială va avea loc nouă zile mai târziu. Probabil va fi îngropat în cripta regală de la Castelul Windsor.

„Este un lucru destul de obișnuit în rândul membrilor regali, sunt obișnuiți să-și planifice înmormântarea și să-și exprime doleanțele cu privire la procesiune”, a detaliat un apropiat de la Palat, mărturisind că ”starea Regelui este mai gravă decât își imaginează oamenii!”.

„Va beneficia de tot fastul și pompa cuvenite unui monarh britanic”, a mai adăugat sursa.

Regina Camilla în verde, cu Regele Charles, GettyImages

Potrivit publicației de știri, starea regelui este mult mai gravă decât se bănuiește și doctorii i-ar mai fi dat maxim doi ani de viață!  

„Regele Charles este mult mai bolnav decât lasă Palatul să se înțeleagă! Situația este disperată, cancerul îl mănâncă de viu, este foarte fragil”, a adăugat sursa pentru publicația In Touch.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0201342105865