Noiembrie 18, 2020
ÎN SFÂRȘIT! Antonia a divorțat, însă nu se vrea iar mireasă
Antonia îi aparține, în totalitate, lui Alex Velea și, mai mult decât atât, își pot trăi povestea de dragoste în deplină armonie. Artista a divorțat de italianul Vinzenzo Castellano. Cei doi s-au războit prin tribunale timp de șapte ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc”, a declarat Antonia. 

Antonia și Vincenzo Castellano au împreună o fiică, Maya. Aceasta locuiește în Italia împreună cu familia fostului soț. Maya și Antonia au o relație foarte apropiată. „Vorbesc zilnic cu Maya, ne vedem pe Facetime, vorbim pe whatsapp. Însă a fost cel mai greu an, pentru că a fost dificil să ne vedem din cauza pandemiei. Sper din suflet că la anul, lucrurile să îşi revină şi să fie mai simplu să călătorim!”, spune Antonia, citată de presa română. 

La finalul lui iulie 2020, Antonia a reușit să-și vadă fiica, după cinci luni de pauză și spune că acela a fost unul dintre cele mai frumoase momente ale ei de anul acesta. Pentru a marca momentul, Antonia a postat o imagine cu Maya, Alex Velea și cei doi băieți, vizibil încântată de surpriza pe care i-a făcut-o fiicei ei: „Diamantele și perlele mele”, a scris cântăreața în dreptul imaginii.

Antonia și Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011. Doi ani a ținut povestea lor de dragoste. După aceea a început războiul de prin tribunale pentru procesul de custodie al fetiței și pentru cel de recunoaştere a paternităţii lui Alex Velea pentru cei doi băieţi, Akim și Dominic. 

Cu Alex Velea s-a cunoscut în 2009, iar peste trei ani s-a înfiripat relația dintre ei. În 2014 a apărut pe lume primul fiu al cuplului, Dominic, iar în 2016 s-a născut și Akim. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 4.2524261474609