August 07, 2023
În premieră, Ramzan Kadîrov a publicat o fotografie cu a doua sa soție
Liderul cecen Ramzan Kadîrov a publicat pe Instagram pentru prima dată o fotografie cu Fatima Hazueva, femeia care este numită a doua soție a șefului Ceceniei. Hazueva apare într-o poză de familie, postată cu ocazia zilei de naștere a mamei lui Kadîrov, Aimani Kadîrov, scrie «Важные истории».

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

n fotografie sunt prezenți: fiii și fiicele lui Kadîrov, Aimani Kadîrov și soția oficială a lui Kadîrov, Medni. Tot în această fotografie, «Важные истории» au identificat o altă femeie, care îl ține de mână pe fiul cel mare al lui Kadîrov, Ahmat. Aceasta este Fatima Hazueva (în partea extrema stângă). Pentru prima dată despre existența acestei femei a scris «Проект» în anul 2021, transmite newsmaker.md

Fatima Hazueva a fost printre finalistele singurului concurs de frumusețe din Cecenia, care a avut loc în 2006. După această competiție, participanții au mers la un banchet în compania șefului Ceceniei și a gardienilor acestuia. Așa s-au putut cunoaște Hazueva și Kadîrov.

Hazueva deține în orașul Groznîi un conac imens pe un teren de aproape un hectar. Este situat exact vizavi de reședința lui Kadîrov, pe malul opus al râului Sunzha. Acesta este poate cel mai luxos conac din capitala Ceceniei.

Numele popular pentru cartierul în care locuiește Hazueva este Chișinău, deoarece majoritatea străzilor de acolo poartă numele membrilor familiei lui Kunta Haji Chişinău, un șeic sufit pe care Kadîrov îl venera. Acolo se află și conacele lui Magomed Daudov (Președintele Parlamentului Cecen) și Adam Delimhanov (Deputat al Parlamentului Rus din Cecenia), om aproape de Kadîrov. Moscheea Juma, situată pe teritoriul Chișinăului, poartă numele lui Șaihi Hazuev din Groznîi, care a murit în 2019. Hazuev este tatăl lui Fatima Hazueva.

Hazueva are, de asemenea, o mulțime de proprietăți imobiliare scumpe în Moscova – în valoare de sute de milioane de ruble. La vârsta de 19 ani, a devenit proprietara unui apartament de 130 de metri într-un complex rezidențial de elită pe Șabolovka, câțiva ani mai târziu a primit proprietatea asupra unei clădiri nerezidențiale cu o suprafață de aproape 600 de metri pătrați. La 20 de ani, Hazueva a devenit proprietara unui apartament de 290 de metri într-un complex rezidențial de pe strada Minskaya – exact vizavi de complexul rezidențial în care soția oficială a lui Ramzan Kadîrov, Medni, deține un apartament. În 2017, Hazueva a devenit proprietara unui apartament de 200 de metri în Hamovniki.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77127695083618