Decembrie 15, 2022
Imagine emoționantă cu Bruce Willis. E grav bolnav și familia s-a reunit mai devreme pentru Crăciun
Imaginile emoționante au fost publicate de Demi Moore, fosta soție a actorului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Se știe deja că Demi se înțelege perfect cu actuala soție a lui Bruce Willis. Tocmai de aceea, vor să profite la maxim de timpul petrecut împreună cu el și s-au revăzut înainte de Crăciun, ca să intre din timp în atmosfera specifică de Sărbători.

Cu brad și mese în familie, Demi Moore a precizat pe contul său de socializare: ”Suntem o familie. Intrăm deja în spiritul de Sărbători.”

Demi Moore și Bruce Willis în familie

Demi Moore este foarte apropiată de fostul soț, dar și de soția acestuia. Îi vedem pe toți unul lângă altul, în timp ce Bruce Willis ține în brațe cățelul lui Demi, un toy dog cu personalitate.

Demi Moore și Bruce Willis în familie

Imaginile au fost foarte apreciate de fani, care i-au urat marelui actor multă sănătate. Din păcate, starea lui Bruce Willis este din ce în ce mai precară.

Apropiații au declarat pentru presa internațională că boala a evoluat destul de mult, iar problemele de sănătate sunt tot mai grave. Familia este foarte îngrijorată și spera ca sărbătorile să aducă o minune pentru actor.

Demi Moore și Bruce Willis în familie

Sănătatea lui Bruce Willis se deterioarează rapid

„Bruce nu poate spune mare lucru şi nu pare să înţeleagă prea mult din ceea ce spun alţii. Boala de care suferă, care îi afectează capacitatea de a se exprima şi de a se mişca, a progresat. Se pare că se îndepărtează din ce în ce mai mult de ei şi asta le frânge inimile”, au spus apropiații pentru presa internațională.

Demi Moore, Emma Heming și fiicele actorului îl iubesc necondiționat și să roagă pentru un miracol de Crăciun.

În urmă cu câteva zile, Sylvester Stallone le povestea fanilor săi că îi este foarte greu să vadă cum Bruce Willis suferă și nu îi vine să creadă ca starea sa este instabilă și se îndreaptă tot spre mai rău. Boala l-a scos anul acesta din ”cetatea filmului”, însă munca sa va rămâne nemuritoare.

Afazia, boala de care suferă Bruce Willis, apare, în majoritatea cazurilor, în urma unui accident vascular cerebral, ca urmare a unei tumori la nivelul creierului sau a unei boli neurologice, precum Alzheimer. Cu toate că în multe situaţii afazia este tratabilă, procesul de recuperare în sine este anevoios, cerând multă răbdare şi perseverenţă.

Până la urmă, este bine că Bruce are o familie atât de mare şi unită, care să-l ajute să treacă cu bine peste această încercare.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65741991996765