Aprilie 15, 2024
Ileana Lazariuc și-a sărbătorit ziua la plajă, alături de băieții ei. Cum au petrecut împreună
Ileana Lazariuc a împlinit 42 de ani pe 12 aprilie și parcă a găsit elixirul tinereții. E tot frumoasă de pică, discretă și retrasă din showbiz-ul în care odinioară strălucea la brațul lui Ion Alexandru Țiriac. Cei doi foști soți au rămas legați pe viață de cei doi băieți ai lor, azi adolescenți în toată firea. Uite cum și-a petrecut Ileana ziua de naștere, alături de băieții ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ileana Lazariuc radiază alături de băieții ei adolescenți, iar pozele publicate pe pagina ei de Instagram sunt pe cât de rare, pe atât de frumoase. Fiica Anastasiei Lazariuc nu este foarte activă în social media, cu atât mai mult cu poze de familie. De ziua ei însă, sărbătorită pe 12 aprilie, a făcut o excepție.

Fosta noră a lui Ion Țiriac a publicat câteva imagini de pe barcă, alături de băieții ei, cu care schimbă câteva gesturi de tandrețe. Ea este atât de frumoasă, iar ei au crescut atât de mult, încât parcă sunt frați și soră, nu copii și mamă. Alexandru Țiriac are 16 ani, împliniți în martie, iar Noah va împlini 15 ani în luna iunie. Din poze se vede clar că mezinul este copia ei fidelă, iar fiul cel mare seamănă mai mult cu tatăl lui, scrie libertateapentrufemei.ro

ileana-lazariuc-baieti-9

Alexandru, băiatul cel mare, a publicat și el pe Instastory o poză cu mama lui la plajă, alături de o urare, aceasta fiind o ocazie rară în care Ileana mai poate fi văzută în costum de baie. „Data viitoare uită-te la cameră”, îi scrie fiul în dreptul pozei, iar ea a și răspuns: „Mulțumesc, data viitoare o să mă uit la cameră”.

ileana-lazariuc-baieti-8 

ileana-lazariuc-baieti-7 

ileana-lazariuc-baieti-11

ileana-lazariuc-9

Discreți din fire, Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac și-au ținut mereu relația departe de ochii curioșilor. Cei doi au format un cuplu din 2002, și din relația lor au venit pe lume Alexandru, născut în 2008, și Nicholas, în 2009. Tot în 2009, cei doi și-au oficializat relația.

ileana-lazariuc-8

La scurt timp după nuntă, cei doi au locuit la Paris, apoi s-au întors în București. Însă în 2019, după 17 ani de relație, Ileana și Ion Ion au dezvăluit că au divorțat în mare secret. Ion Alexandru Țiriac deja și-a refăcut viața lângă cunoscuta jucătoare de tenis, Sorana Cârstea.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.8108172416687