Aprilie 02, 2024
Ileana Lazariuc are un ten de porțelan la aproape 42 de ani. Cum arată în cea mai recentă fotografie

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ileana Lazariuc este o fire mai discretă, iar postările ei pe rețelele sociale sunt destul de rare. Fosta parteneră de viață a lui Ion Țiriac Jr. și-a impresionat urmăritorii cu o fotografie recentă, realizată la o grădină zoologică.

Lazariuc apare într-o rochie bleu, stil halat, ținând în mână un lemur, scrie perfecte.ro Fostul model, care va împlini 42 de ani, pe 12 aprilie, are un ten proaspăt și luminos, încât pare că a găsit elixirul tinereții. Urmăritorii ei au complimentat-o imediat:

„Frumoasă femeie mai ești! Te-am văzut în Brașov anul trecut. În realitate ai o liniște, un calm și frumusețe cum rar are un om. Fericire îți mai doresc!”, i-a scris un admirator.

„Tu ești cea mai frumoasă femeie!”; „Păpușă”, „Superbă”, „Câtă frumusețe”, au fost alte reacții.

 

Ileana Lazariuc și Ion Țiriac Jr. au trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar s-au despărțit după 17 ani. Ei au împreună doi băieți. Fiul celebrului tenismen păstrează o afecțiune pentru mama copiilor săi, fapt demonstrat și de schimbul de mesaje frumoase cu Lazariuc pe rețelele de socializare. 

Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Ion Țiriac, și-a luat copiii și a părăsit  definitiv România. Unde a plecat | PRO TV

Invitată în podcastul „Lucruri Simple” realizat de Horia Brenciu, Lili Sandu a dezvăluit că Ileana Lazariuc locuiește în Dubai, împreună cu cei doi copii.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.50141096115112