Noiembrie 17, 2020
Iggy Azalea, mai slabă ca oricând. Cum arată la șase luni după ce a născut
Ce altceva am putea spune despre o femeie care, la şase luni după ce a născut, arată mai suplă decât înainte de sarcină? Artista australiană l-a adus pe lume pe fiul ei, Onyx, în luna mai.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De-atunci şi până azi, artista în vârstă de 30 de ani, a reuşit să slăbească nu mai puţin de 9 kilograme, iar Iggy susţine că a ajuns să cântărească mai puţin decât greutatea pe care o avea înainte de a rămâne înscărcinată cu fostul ei iubit, rapperul Playboi Carti. 

Artista mărturiseşte că nu face nimic ieşit din comun pentru a slăbi, ;i că, pur şi simplu, kilogramele în plus s-au topit după naştere. Cu toate acestea, Iggy recunoaşte că secretul este să fii în formă înainte de a rămâne gravidă şi să fii, apoi, atentă la ce mănânci în timpul sarcinii.

Cântăreaţa susţine că i-a fost foarte uşor să slăbească şi a documentat această experienţă pe Instagram, acolo unde a postat fotografii cu un abdomen plat şi o siluetă de invidiat. Şi mai curios este că artista a părut să-şi redobândească silueta imediat după naştere, încă din lunile iunie şi iulie.

Să fie genele, stilul de viaţă sănătos sau vârsta?



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.97891283035278