Februarie 01, 2024
Hailey Bieber, pe plajă în costum de baie și cizme de blană. Fotografiile care au stârnit comentarii
Hailey Bieber (27 de ani) este un etalon de stil pentru multe tinere! Recent, modelul american, care are o avere de 20 de milioane de dolari, s-a fotografiat pe plajă, îmbrăcat într-un costum de baie de culoare albă și încălțat cu o pereche de cizme îmblănite, în aceeași nuanță.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Soția artistului canadian Justin Bieber (29 de ani) și-a etalat bronzul perfect și silueta de invidiat, pe contul său personal de Instagram, acolo unde are peste 50 de milioane de fani.

Fotografia în costum de baie face parte dintr-o serie de imagini sexy ce vor apărea în calendarul Rhode -- un brand de cosmetice pe care îl deține chiar ea. Hailey și Justin Bieber s-au cunoscut în 2009, ea fiind o mare admiratoare a muzicianului. Relația lor a început oficial abia în 2014, iar în 2018, cei doi s-au căsătorit, în New York, scrie click.ro

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi brad de crăciun

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Cum se menține în formă Hailey Bieber

Arată superb, dar cum reușește să se mențină în formă? Ei bine, vedeta  are grijă să mănânce sănătos, pentru a-și menține silueta de model. „Într-o zi obișnuită, micul dejun constă în ouă fierte sau fulgi de ovăz, un tip de proteine ​​sănătoase sau un smoothie. Prânzul este în general o salată, pește, legume la grătar sau poate un sandviș. Nu mănânc prea mult gluten. Îmi place să mănânc salată Caesar, dar fără crutoane. De obicei, acesta este un lucru pe care îl omit. Cina este cam în același mod ca și prânzul; un fel de legume sau paste fără gluten”, a dezvăluit ea în trecut, pentru revista ELLE.

Hailey Bieber și-a etalat bronzul perfect (Foto: Instagram)

Nu doar dieta contează, ci este foarte importantă și mișcarea. Pentru a se menține în formă, Hailey Bieber face Pilates.

„În trecut, eu am fost dansatoare de balet, așa că Pilates pentru mine îmi aduce corpul personal în cea mai bună form. Multe dintre mișcările din Pilates sunt foarte asemănătoare cu dansul”, a explicat ea în podcastul Women’s Health Going For Goal.  



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.98576021194458