Februarie 05, 2021
Gigi Hadid a născut acasă. Supermodelul a povestit experiența
Gigi Hadid este un model internațional, care a reușit să adune o avere de câteva milioane bune. Cu toate acestea, frumoasa blondă percepe luxul altfel. În stradă se afișează îmbrăcată absolut lejer, iar când a venit timpul să nască a evitat opulența.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Gigi Hadid a născut acasă, fiind asistată îndeaproape de o moașă și de asistenta acesteia. Alături de ea au fost partenerul ei, Zayn Malik, dar și sora ei, Bella, și mama ei, Yolanda Hadid. 

În timpul unui interviu pentru Vogue, modelul s-a descris drept o „femeie-animal” în timpul nașterii și a mărturisit și că cei care i-au fost alături au apărut oripilați de ceea ce se întâmpla, părăsind din când în când încăperea. 

Ea a povestit că a ales această metodă de a naște, pentru că și-a dorit ca micuța să vină pe lume într-un mod pașnic, decizie luată și din cauza pandemiei. Astfel, supermodelul și-a montat în dormitor o cadă gonflabilă, iar câinele și pisicile ei au fost supravegheate, astfel încât să nu înțepe cada. Hadid a ales, în loc să asculte un playlist cu muzică ce îndeamnă la calm, așa cum se obișnuiește în astfel de circumstanțe, să asculte un film pentru copii din 1995, care se derula la un televizor – este vorba despre The Indian in the Cupboard. „Nu am vorbit niciodată despre asta, dar în acel moment am descoperit că ne place amândurora. 

Nici măcar nu mi-am dat seama când a ieșit. Eram atât de epuizată, și când m-am uitat în sus el o ținea în brațe. A fost atât de drăguț”, a povestit supermodelul. Hadid a povestit și că Malik s-a simțit neajutorat pe parcursul experienței: „Z spunea: „Chiar așa m-am simțit! Te simți neajutorat când vezi că persoana pe care o iubești are dureri.”

Gigi Hadid a născut-o pe Khai, în luna septembrie a anului trecut. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.53592658042908