Ianuarie 26, 2024
Gerard Pique ar fi înșelat-o pe Shakira cu prietena ei. Clara Chia nu ar fi fost singura amantă a fotbalistului
Gerard Pique ar fi înșelat-o pe Shakira cu prietena ei, Anna Kaiser. Clara Chia nu ar fi fost singura amantă a jucătorului de fotbal. Noi informații au ieșit la iveală despre infidelitățile lui Pique.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Shakira și Gerard Pique s-au separat în mod oficial în luna iunie a anului 2022. La acel moment s-a aflat că Gerard are o relație cu Clara Chia. Jucătorul de fotbal își înșela partenera cu care avea doi băieți. Shakira nu l-a putut ierta pe Pique și a decis să rupă definitiv relația. Însă acesta nu ar fi fost singurul triunghi amoros în care ar fi fost prinsă cântăreața columbiană.

Gerard Pique ar fi înșelat-o pe Shakira cu prietena ei, Anna Kaiser

Conform publicației People en Espanol, Pique ar fi înșelat-o pe Shakira cu una dintre prietenele sale apropiate, Anna Kaiser. Anna este o femeie căsătorită și are doi copii. Aceasta obișnuia să fie și antrenorul personal al Shakirei.

Presa de peste hotare scrie că Anna și Shakira s-au pregătit împreună pentru Super Bowl 2020. Anna s-a asigurat că artista este în cea mai bună formă a sa pentru spectacolul memorabil.

Potrivit publicației mai sus menționate, presupusa infidelitate dintre Pique și Anna ar fi avut loc cu doi ani înainte ca fotbalistul să înceapă o relație romantică cu Chai. Shakira ar fi aflat despre aventura lui Pique de la un angajat.

Pin on Celeb Fitness

Jurnalistul Javier Cariani a spus că angajatului „i-ar fi părut rău pentru cântăreață” așa că a decis să-i spună despre aventura lui Pique cu antrenoarea de fitness.

Shakira și antrenoarea de fitness se cunoșteau de mulți ani și erau foarte apropiate. Vestea care a ieșit la iveală este o adevărată lovitură pentru Shakira.

Pare că jucătorul de fotbal i-a fost infidel parteneri sale de mai multe ori în timpul celor 12 ani de relație.

Ce relație exista între Shakira și anna Kaiser

După ce a aflat despre Clara Chia, Shakira a trecut prin multe momente grele. Noua informație potrivit căreia Pique i-ar fi fost infidel și cu Anna a luat prin surprindere admiratorii Shakirei. Kaiser și Shakira se știu din anul 2015.

Gerard Pique și Clara Chia în ținute casual în timp ce se plimbă de mână pe stradă

Kaiser a postat un clip pe Facebook în care apărea alături de cântăreața columbiană. Anna a mai distribuit imagini cu Shakira în 202.

Atunci le-a arătat fanilor cum se pregătesc pentru spectacolul de la Super Bowl. Anul trecut, în luna ianuarie a anului 2023, Kaiser ar fi distribuit o postare pentru prietena ei. Atunci a pus un mesaj emoționant pentru Shakira.

„Atunci când am întâlnit-o pe Shakira mi-am dat seama că este o femeie remarcabilă, puternică, dar găsea fiecare scuză din carte pentru a face ca lucrurile să nu funcționeze. Am fost de neînduplecat. De mai multe ori m-am găsit stând în fața studioului său”.

Play Radio - SHAKIRA BAIGIA PAUZĘ

„Am așteptat-o pentru a putea merge împreună la antrenamente. Mai târziu a admis că a crezut că voi renunța dacă va sta suficient de mult timp în studio, dar nu am renunțat. 13 ani mai târziu, ea a dezvoltat o adevărată pasiune pentru ceea ce înseamnă un stil de viață sănătos și știe cum să-și atingă puterea. Continuă să mă inspire și astăzi cu puterea și voința ei ca femeie, mamă, artistă și femeie de afaceri…și acum pasionată de sănătate”, a scris Anna în mediul online.

Presa mai scrie că Shakira încă o urmărește pe Anna pe rețelele sociale. Cântăreața nu a confirmat, dar nici nu a infirmat zvonurile care au ieșit recent la iveală. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.93732857704163