Aprilie 27, 2023
Fostul iubit al Georginei a dezvăluit câți bani îi dădea lunar, după ce portughezii au anunțat ”ruptura” de Ronaldo
Georgina Rodriguez (29 de ani), partenera lui Cristiano Ronaldo (38 de ani), nu are deloc parte de liniște.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După ce presa din Portugalia a scris că între cei doi există o ”ruptură” și că sunt aproape să se despartă, un fost iubit al Georginei Rodriguez a făcut o dezvăluire, scrie digisport.ro

Un fost iubit al Georginei Rodriguez susține că îi dădea 2.000 de euro lunar

Bărbatul cu care Georgina Rodriguez a avut o relație înainte să-l cunoască pe Cristiano Ronaldo susține, sub protecția anonimatului, că îi oferea argentiniencei câte 2.000 de euro în fiecare lună, scrie Mundo Deportivo.

342558368_593884659333326_6807059393401217569_n

Bărbatul, care nu vrea să-și dezvăluie identitatea pentru a nu fi atacat de Georgina Rodriguez, trăia la Londra în perioada în care ar fi avut o relație cu argentinianca și îi plătea biletele de avion pentru a se întâlni în Anglia, dar și 2.000 de euro pe lună, ca ”bani de buzunar”.

Bărbatul susține că le-a plătit Georginei și Ivanei, sora sa, inclusiv biletele de avion pentru a merge la înmormântarea tatălui lor din Argentina, în 2019, când Georgina Rodriguez forma deja o relație cu Ronaldo.

Până să îl cunoască pe Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez lucra într-un magazin al unei case de modă de lux, din Madrid.

Mamă a doi copii, Georgina are acum un look total schimbat, iar în galeria foto de mai jos pot fi văzute atât imagini de când lucra ca vânzătoare, cât și din rolul de divă pe care l-a adoptat cu atât de mult succes.

342570910_256127243521033_7643432718409161935_n

Portughezii susțin că Ronaldo s-a săturat de Georgina: "E foarte probabil să se despartă!"

Presa din Portugalia, citată de Marca, anunță că starul portughez "s-a săturat de Georgina".

Conform jurnaliștilor lusitani, semnele crizei de cuplu pe care o traversează Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez sunt din ce în ce mai evidente.

Cvintuplul câștigător al Balonului de Aur "este sătul de atitudinea pe care o are Georgina Rodriguez, pe care o consideră departe de realitate, forțată și frivolă.", conform sursei citate.

Psihologul Quintino Aries a analizat comportamentul celor doi la ultimele evenimente publice și a tras concluziile.

"Comportamentul lui Cristiano din ultima vreme arată două lucruri: că nu este fericit în acest moment în viața personală și că este cu atât mai neliniștit, cu cât este mai departe de mama sa, Dolores Aveiro. Știm cu toții de ce este din ce în ce mai distant față de familie.", a spus Quintino Aries.

georgina 3

Jurnalistul Daniel Nascimento a completat: "Ronaldo nu e fericit. Georgina își petrece zilele în centrele comerciale din Riyadh și asta nu i se pare deloc amuzant lui Cristiano. Ea cheltuie, cheltuie și tot cheltuie. Și, cel mai rău, se crede la același nivel cu Cristiano, iar lui nu-i place deloc asta.".

Gazda emisiunii, Leo Caeiro, a avut ultimul cuvânt: "O spun de luni de zile. Ei doi nu sunt bine și este foarte probabil să se despartă. Realitatea este că Ronaldo s-a săturat de ea. Asta e realitatea. Eu zic că nu va fi nicio nuntă.".

georgina 4



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88520908355713