Aprilie 16, 2024
Fostul iubit al Biancăi Censori, dezvăluiri fără precedent. Ea și-ar fi plănuit faima cu mulți ani înainte de căsătoria cu Kanye

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fostul iubit al Biancăi Censori, Nick Forgaine, a făcut o serie de dezvăluiri despre actuala soție a lui Kanye West, susținând că aceasta și-ar fi plănuit în detaliu faima cu mulți ani înainte de căsătoria cu celebrul rapper, scrie profm.ro

Nick a fost într-o relația cu Bianca, în vârstă de 29 de ani, timp de șase ani, înainte ca aceasta să se angajeze la compania Yeezy și să devină soția lui Kanye West. Cei doi s-au cunoscut în 2007, când erau adolescenți, însă și-au început relația amoroasă șapte ani mai târziu, când aveau 21 de ani. 

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Fur Real? Kanye West and Bianca Censori bundle up and brave rain to go shopping in Santa Barbara!

Într-un interviu oferit la Fitzy & Wippa de la Nova FM, fostul iubit al Biancăi a povestit cum a fost să fie într-o relație cu arhitecta, dezvăluind că aceasta plănuia să devină celebră înainte de a-l cunoaște pe Kanye. 

„Odată am călătorit în America și mi-a spus că va locui acolo într-o zi. Fata este extrem de talentată și visa să devină un arhitect celebru, lucru care s-a și întâmplat. Bineînțeles, am susținut-o și o susțin și acum. Dacă este fericită alături de Kanye, atunci și eu sunt fericit pentru ea. Le doresc tot ce este mai bun și sper să fie o poveste de dragoste frumoasă”, a povestit Nick Forgaine. 

Kanye West și Bianca Censori/ Profimedia

De asemenea, el a mărturisit că nu a fost niciodată fan Kanye, dar Bianca dansa mereu pe melodiile lui. Ea a devenit celebră după ce s-a căsătorit cu celebrul rapper în vârstă de 46 de ani, în ianuarie 2023, la doar două luni după ce acesta a divorțat de fost sa soție, Kim Kardashian, cu care are patru copii, North, Saint, Chicago și Psalm West.  Bianca a apărut în atenția publicului alături de Kanye și în prezent are o relație foarte bună cu fiica cea mare a rapperului, North. 

Bianca Censori, într-o rochie albă, super scurtă



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.2121200561523