Martie 09, 2023
Fosta gimnastă Alina Kabaeva mărturisește că Vladimir Putin e bărbatul ideal: "Îl iubesc atât de mult!"
Se spune că Alina Kabaeva, în vârstă de 39 de ani, locuiește în prezent împreună cu președintele rus într-un palat secret, păzit de serviciul de securitate de elită FSO, în localitatea Valdai - la 400 km de Moscova.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kabaeva și Putin nu au recunoscut niciodată că au o relație, dar sunt bănuiți că au cel puțin doi copii împreună, scrie okmagazine.ro

Cu toate acestea, în urmă cu cincisprezece ani, fosta gimnastă Alina Kabaeva a fost intervievată într-o emisiune TV de către un grup de elevi, prilej cu care a vorbit și despre iubitul ei. 

Deși nu i-a menționat numele - căci Putin nu i-a permis niciodată să o facă - este clar că președintele rus era atunci, așa cum este și acum, bărbatul din viața ei. La acea vreme, Alina Kabaeva avea doar 24 de ani, iar Putin 55 de ani.

Vladimir Putin și Alina Kabaeva

Întrebată dacă și-a întâlnit „bărbatul ideal”, gimnasta a chicotit și-a răspuns afirmativ: „Da, am făcut-o”. Elevul din public a continuat: „Ai spus că ai un iubit. De ce nu te grăbești să te căsătorești cu el, îți este frică de fericire? Cine este el?".

„Deci ai reușit să pui această întrebare, bravo!”, a răspuns Kabaeva glumind. „În ceea ce privește frica de fericire, uneori sunt atât de fericită, încât îmi este frică să fiu atâtă de fericită."

Vladimir Putin și Alina Kabaeva

Întrebată, apoi, cine este iubitul ei, gimnasta a continuat: „Un om foarte bun, un bărbat grozav. Îl iubesc foarte mult". Kabaeva a mai mărturisit în interviul cu pricina că cel mai recent cadou pe care i l-a făcut iubitului ei (Vladimir Putin) a fost o haină de blană foarte frumoasă. 

Interesant este că, la acea vreme, Putin era încă însurat cu fosta stewardesă Lyudmila, acum în vârstă de 65 de ani, femeie de care a divorțat la cinci ani după acel interviu.

O teorie susține că, în 2012, Alina a făcut presiuni asupra unui Putin încă căsătorit pentru a normaliza relația lor, lucru care a dus la divorțul președintelui rus de o soție de care oricum era de mult separat.

Vladimir Putin și Alina Kabaeva

Planul era ca Alina să fie recunoscută oficial la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci, în 2014, când aceasta a aprins flacăra olimpică. Dar, deși aceasta a avut un rol proeminent la ceremonia de deschidere și a fost văzută purtând ceea ce părea a fi o verighetă, recunoașterea nu a venit nici atunci, nici altă dată.

Cu toate acestea, mult dorita poziție de soție nedeclarată devine una extrem de inconfortabilă dacă războiul continuă să meargă prost pentru Vladimir Putin, despre care mulți cred că este și grav bolnav.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3474850654602