Martie 27, 2024
Florin Piersic, îndurerat. Marele actor are o suferință despre care a vorbit recent: „Din păcate i-am pierdut pe toți”
Florin Piersic, unul dintre cei mai mari actori ai României, vorbește sincer despre unul dintre regretele care îl macină acum, la bătrânețe. Artistului îi pare extrem de rău că anumite persoane nu mai sunt în viața lui, deoarece au trecut în neființă. Află din rândurile de mai jos despre cine e vorba.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Într-un interviu oferit recent presei, marele actor a vorbit pe marginea mai multor subiecte, unul dintre ele fiind extrem de sensibil: faptul că anumiți colegi de breaslă nu mai sunt printre noi. 

Florin Piersic: „Am o durere că vorbesc de asta”

În decursul săptămânii trecute, maestrul a fost prezent la Gala Bookzone de la Palatul Parlamentului, unde a primit un premiu de excelență pentru cartea pe care a scris-o de curând: „Viața este o poveste”. 

Acela a fost momentul în care actorul și-a început discursul și a mărturisit motivul pentru care nu își ascunde vârsta, în ciuda faptului că mulți colegi de breaslă de-ai săi fac asta, scrie click.ro

„Foarte mulți colegi de-ai mei și colege își ascund vârsta, ceea ce nu prea înțeleg. Eu spun că atâția ani am… Am 88 de ani împliniți. Îmi doresc multe, dar nu știu când se mai pot îndeplini aceste dorințe ale mele. Dar vorbind de vârstă, voiam să vă spun, că foarte mulți din păcate-din suflet vă spun asta- și am o durere că vorbesc de asta…”, a declarat Florin Piersic, pentru viva.ro.

Marea iubire care i-a frânt inima lui Florin Piersic! Plânge şi acum

Actorul, măcinat de un regret puternic

Florin Piersic a continuat destăinuirile și a vorbit despre cel mai mare regret care îl macină în momentul de față. Are legătură cu faptul că doar trei absolvenți ai institutului de teatru și cinematografie din promoția sa mai sunt în viață. Celor trecuți în neființă le păstrează amintirea vie. 

Florin Piersic, la 88 de ani: Artistul și iubirea sa mare pentru ținutul  maramureșean, dobândită după filmările la ”Pintea Viteazul”

„Numai trei mai suntem cu dumneavoastră. În afară de trei absolvenți ai institutului de teatru și cinematografie din promoția mea de actori, ceilalți s-au dus. Din păcate i-am pierdut pe toți și regret enorm, pentru că toate amintirile mele, toate frumoasele mele speranțe au fost legate de ei.”, a mai spus actorul, pentru sursa citată.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.92122840881348