Ianuarie 29, 2024
Florin Piersic, în lacrimi de ziua lui. Marele actor a urcat pe scenă în ziua în care a împlinit 88 de ani
Florin Piersic, poate cel mai iubit actor român, a transmis un mesaj emoționant cu ocazia zilei sale de naștere. Cuvintele lui sunt o lecție de modestie și de iubire. Maestrul a împlinit 88 de ani pe 27 ianuarie și a avut parte de o surpriză colosală.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Florin Piersic, inegalabilul Mărgelatu’, a împlinit 88 de ani, iar această vârstă a infinitului, cum însuși o numește, l-a găsit pe scenă, locul care i-a adus atâtea bucurii în cei 65 de ani de carieră la superlativ.

Actorul a jucat „Străini în noapte” sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 19.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Constanța. A fost un spectacol omagial, spectatorii l-au aclamat în picioare și i-au cântat „la mulți ani”. Actorul a avut lacrimi în ochi, după cum se vede din imaginile publicate de Antena 3 CNN.

Dar aceasta nu a fost singura surpriză. Miile de mesaje l-au copleșit pe marele actor, care a lăsat un text plin de înțelepciune, pe pagina lui de Facebook., scrie libertateapentrufemei.ro

Mesajul lui Florin Piersic la aniversarea celor 88 de ani

„Nu-i timp de nostalgii. Nu încă. Imediat e 27 ianuarie. În trei zile, se învârte „contorul” și vârsta mea devine infinit-infinit, simbolul prieteniei și iubirii, adică 88. Ce tare mi se potrivește! Iubirea, Prietenia, Speranța, Bucuria, sunt cuvintele pe care le prețuiesc cel mai mult pe lume și nu sunt doar niște… vorbe!

Am dat și am primit iubire de la voi toți, cei care îmi sunteți alături cu gândurile voastre bune, cu prietenia pe care care mi-o arătați și care mă umple mereu de speranța unei alte zile, unui alt an plin de bucuria de a vă vedea în sala de spectacol sau de a vă ști în față micului ecran.

Cu ani în urmă, pe scenă Teatrului Național în spectacolul „Dulcea pasăre a tinereții”, ii spuneam partenerei mele, Carmen Stănescu, următoarea replică: ”Lady, am dat oamenilor mai mult decât am primit de la ei”.

Astăzi, eu, Florin, vă spun celor care citiți aceste rânduri: “Am dat oamenilor mult, dar am primit înzecit de la ei!” Da, da, este adevărat. Fără voi, fără aplauzele pe care mi le dăruiți, fără mesajele pe care mi le scrieți, fără privirile voastre calde când ne întâlnim pe stradă, aș fi fost… sărac.

Pentru mine, asta e adevărată bogăție. Cea mai de preț. Dacă în sala de spectacol vă văd uneori de pe scenă înclinându-vă în fața mea, astăzi e rândul meu să mă înclin în fața voastră. Și mai vreau să știți că citesc tot ce îmi scrieți și că aș vrea ca timpul să fie mai lung, ca să vă pot răspunde fiecăruia în parte. Norocul meu că sunt mare… la propriu, ca să îmi pot întinde brațele ca niște aripi, să va pot îmbrățișa pe toți. Florin”.

 

Mesaj pentru Florin Piersic, pe magazinul Cocor

O altă surpriză specială de ziua maestrului a fost pusă la cale de editura Bookzone. Pe magazinul Cocor, din inima Bucureștiului, au apărut sâmbătă poza actorului și un mesaj de mulțumire. „Mulțumim pentru controbuția excepțională în teatrul și filmul românesc. La mulți ani, Florin Piersic, 88 de ani de legendă”!

„Dragilor, sunt copleșit de emoție datorită sutelor, nu…, miilor de mesaje de felicitare pe care continui să le primesc din partea voastră. Un infinit de mulțumiri nu sunt de ajuns pentru a-mi exprima recunoștința și dragostea față de voi!

Le mulțumesc și prietenilor de la Bookzone pentru această surpriză minunată transmisă din inima capitalei. Vă apreciez și vă iubesc!“, a transmis actorul. 

Haideți la teatru! Florin Piersic tânjește după aplauze – Rețete și vedete

Florin Piersic este căsătorit cu Anna Torok, din anul 1993. El a mai avut două mariaje, cu regretata Tatiana Iekel, care i l-a dăruit pe Florin Piersic Junior (55 de ani), și cu Anna Széles, cu care îl are pe Daniel Piersic (47 de ani).



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.52224516868591