Martie 30, 2022
Fițe de vedete! Beyonce i-a dăruit soțului un avion în valoare de 40 de milioane de dolari
Beyonce, 40 de ani, nu se uită la bani atunci când vine vorba de fericirea soțului ei Jay-Z, 52 de ani. Celebra cântăreață i-a făcut cadou soțului ei, un avion în valoare de 40 de milioane de dolari.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cei doi sunt căsătoriți din 2008 și au o avere comună de aproape două miliarde de dolari. În urmă cu zece ani i-a cumpărat lui Jay-Z de ziua tatălui un avion particular pe care recent l-a reconfigurat, crescându-i valoarea la 40 de milioane de dolari. Avionul are acum două dormitoare spațioase și o bucătărie de lux.

Beyoncé and Jay-Z Prove They're Still Crazy in Love in PDA Photos - E!  Online

Beyoncé și Jay-Z și-au oferit reciproc o mulțime de cadouri generoase de-a lungul anilor. La urma urmei, ei sunt unul dintre cele mai faimoase și mai bogate cupluri din lume. Avionul privat pe care diva i l-a cumpărat recent soțului ei, de Ziua Tatălui, ar putea fi cel mai scump cadou pe care i l-a oferit vreodată.

În centrul aeronavei Bombardier Challenger 850 Beyonce a amenajat un loc de joacă special pentru cei trei copii ai lor și a instalat un sistem de sonorizare de aproape 2 milioane $. Jay-Z are în conturi 1,3 miliarde $.

Some Truly Stunning Celebrity Private Jets - Facty 

Sursa: click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.5749523639679