Martie 23, 2023
Fiica lui Paul Walker, la un pas de anorexie? Imaginea care i-a îngrijorat pe fani
Fanii lui Paul Walker sunt îngrijorați de recenta apariție a fiicei regretatului actor. Tânăra a slăbit considerabil și pare că este la un pas de anorexie. Ce imagini cu Meadow au devenit virale?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fiica lui Paul Walker îngrijorează pe toată lumea. Tânăra, la un pas de anorexie?

Meadow Walker a reușit să șocheze pe toată lumea cu recentele sale apariții în mediul online. Ultimele postări ale acesteia de pe rețelele de socializare au trezit semne de întrebare în rândul fanilor regretatului său tată. scrie a1.ro

Cei mai mulți dintre ei s-au întrebat dacă nu cumva tânăra suferă de vreo afecțiune sau pur și simplu o stare psihică a făcut-o să nu mai aibă poftă de mâncare. Desigur, niciodată aceasta nu a etalat un corp plin de forme, dar cei care o urmăresc pe rețelele de socializare au sesizat schimbarea vizibilă, mai cu seamă că fata s-a pozat în toată splendoarea în costum de baie.

Candid shots: Paul Walker's daughter Meadow Walker shares snaps from Costa Rican getaway with pals

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi interior

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Amintim că aceasta avea doar 15 ani în momentul în care părintele ei a murit într-un accident grav rutier. La acel moment, actorul se mutase de doi ani în California cu fiica lui, după separarea de mama lui Meadow. Acesta are un suflet foarte bun și vrea să fie un model demn de urmat. E mereu prezentă în diferite evenimente caritabile, donează în permanență mâncare și îmbrăcăminte persoanelor fără adăpost și se ocupă de fundația tatălui său din Youth Leadership Award & Scholarship.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70134615898132