Ianuarie 02, 2023
Fiica Ginei Pistol și a lui Smiley, imagini superbe de Revelion. Ce frumoasă s-a făcut Josephine
Smiley și Gina Pistol au petrecut Revelionul alături de frumoasa Josephine. Ținută destul de discretă până acum, fiica celor două vedete apare într-un clip publicat în mediul online.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De când a devenit tătic, Smiley și-a schimbat mult stilul de viață. Celebrul cântăreț face tot ce poate pentru a juca cât mai bine rolul de tătic. De Revelion, vedeta nu putea rata momentul de a surprinde din plin bucuria din familia lui.

Artistul a publicat un clip în care celebrează trecerea într-un nou an alături de Gina Pistol și de micuța Josephine. Frumoasa fetiță se află în brațele mamei. În imagini, Smiley apare îmbrăcat elegant, în timp ce prezentatoarea de la Chefi la cuțite poartă o ținută mult mai relaxată. Dar adevărata vedetă a clipului video este Josephine!

VIDEO AICI

Tabloul perfect de Revelion: Gina Pistol, Smiley și Josephine

„La mulți ani 2023! Anul va fi așa cum ni-l facem noi, așa că: să fim buni, să facem alegeri bune, să muncim pentru ceea ce ne dorim, să cheltuim timpul pentru ce și cu cine ne place, să iubim, să râdem, să cântăm, să dansăm, să ne bucurăm cu familia și prietenii de realizarile noastre, să credem în Dumnezeu și în noi înșine, să ne apreciem mai mult, să ne celebrăm unicitatea și să semănăm gânduri bune…că vorba aia: viața te tratează exact cum o tratezi!”, a scris Smiley pe Instagram, în postarea făcută de Anul Nou.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72820401191711