Octombrie 16, 2023
FEMEIA ANULUI 2023. Juriul s-a întrunit în ședință și a stabilit nominalizările
Până la sfârșitul anului au mai rămas 77 de zile. Conform tradiției, AQUARELLE trece în revistă reușitele și pregătește premiile pentru ”Femeia Anului”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prima Revistă pentru Femei din Moldova, AQUARELLE, susține meritele celor mai de succes femei din Republica Moldova. În fiecare an, noi cu mare drag descoperim nume noi. 

Joi, 12 octombrie, am invitat un grup de experți din diferite domenii la restaurantul Lion's , la o ședință pentru a stabili nominalizările la cele 17 categorii. Lista nominantelor va fi publicată pe aquarelle.md în cel mai scurt timp.

Cei mai buni specialiști din domeniul lor – bărbați și femei de afaceri, artiști, avocați, reprezentanți din mass media – își împărtășesc cu noi gândurile cu privire la participantele proiectului tradițional “FEMEILE ANULUI”.

Premiul Național AQUARELLE „Femeia Anului” include toate domeniile de activitate ale unei femei. Premiem cele mai bune specialiste, cele care constituie motorul societății. Fiecare vot exprimat reprezintă o apreciere a adevăratelor valori, admirația pentru femeile care schimbă destine și ne duc faima.

Numele celor mai buni ditre cei mai buni în opinia experților le veți afla în revista AQUARELLE din luna noiembrie dar și pe site-ul aquarelle.md

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotograf: Marina Momat



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81758260726929