Ianuarie 15, 2024
Eva Măruță le-a dat „lovitura fatală” Andrei și lui Cătălin Măruță: „La 14 ani mă mut de acasă”. Cum au reacționat cei doi
Eva Măruță a intrat încă de mic copil în atenția publicului prin prisma carismei sale. Fiind expusă de la naștere în lumina reflectoarelor prin prisma meseriei părinților ei, copila a ajuns rapid la inimile oamenilor. Eva își uimește mereu părinții cu cele mai trăsnite idei și replici, iar una dintre ele este destul de amuzantă. Cu toate acestea, nu putem omite faptul că fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță se confruntă în prezent cu un val de hate la adresa sa, după filmul Tati part time.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În social media a apărut acum ceva timp un filmuleț cu familia Măruță, în care Cătălin își întreabă fiica ce vârstă ar vrea să aibă. Acela a fost momentul în care Eva și-a anunțat dorința de a crește cât mai repede, pentru a putea să plece de acasă, scrie click.ro

„Cum să te muți la 14 ani de acasă?”

Mai în glumă, mai în serios, cert este că Eva Măruță pare un copil destul de determinat și serios în ceea ce privește viitorul său. Ajunsă deja faimoasă pe micile ecrane, recunoștea acum ceva timp că i-ar plăcea să aibă vârsta de 14 ani și să plece de acasă. 

„Cătălin Măruță: Câți ani vrei să ai?

Eva Măruță: 14. 

Cătălin Măruță: Vrei să ai 14 ani?  Păi și ce faci dacă ai 14 ani? 

Eva Măruță: Mă plimb pe afară singură, mă mut de acasă. 

Cătălin Măruță: Nu accept asta. Cum să te muți la 14 ani de acasă?

Eva Măruță: Bine, mă mut la 18. Să știi că David a spus că se mută la 16”, a fost dialogul amuzant dintre Cătălin Măruță și Eva, fiica sa. 

Eva Măruță uimește din nou / foto: Colaj Click!

Vedetele sar în apărarea Evei Măruță 

La adresa copilei de numai 8 ani s-a lansat un nou val de hate după apariția sa în filmul „Tati part time”, cu ea și Alex Bogdan în rolurile principale. Mulți români au fost deranjați de faptul că nu a fost organizat un casting al filmului, și au ajuns la concluzia că cea mică beneficiază de mai multe avantaje, având părinți celebri. 

Adela Popescu este una dintre vedetele care sar în apărarea copilei și își expune punctul de vedere:

„Eu chiar sunt foarte revoltată și chiar o să fac și o postare legat de povestea asta cu Eva. Am vorbit și cu Dana și am vorbit cu toate prietenele noastre, prietenele mele care au copii, că nu e posibil așa ceva.

E foarte multă muncă. Știu ce înseamnă presiunea regizorului, presiunea să înveți atât de multe texte. Sunt puțini oameni, mai ales copii, care înțeleg această convenție de a fi în fața camerei, de a înțelege cum e cu lumina, să respecți tot felul de indicații, să aștepți replica, s-o dai cu sens. Să fii credibil, să intri în rol. Este ceva extrem de complicat.

E mult spus traumă. Eu am trecut printr-o poveste similară, când eram un pic mai mare, e adevărat. Chiar și atunci a fost foarte greu. Am jucat într-un serial care nu a mers, iar insuccesul a fost asociat, desigur, cu mine, dar atunci nu existau rețelele sociale. E mai dureros ca la un sportiv. Când faci un act artistic și cineva îți spune că nu e bine e ca și cum îți spune că sufletul tău nu e bun.”, a spus artista în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi copil



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.55868411064148