August 29, 2023
Eva Longoria dezvăluie secretul ei pentru a arăta mai tânără: „Cu cât pui mai multă pudră”
Eva Longoria este o triplă amenințare în industria de divertisment, ca actriță, producătoare și regizoare. Dar este populară și pentru frumusețea ei și pentru capacitatea de a arăta tânără, indiferent de câți ani trec. Din fericire, ea a decis să dezvăluie motivul pentru care reușește să arate mereu ca și cum timpul ar fi înghețat pentru ea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Într-un interviu, vedeta din “Neveste disperate” a fost întrebată despre ce trucuri ar avea care o ajută să arate cu 10 ani mai tânără. Ea nu s-a abținut și a dat un răspuns surprinzător.

"Oamenii cred că trucul pentru a arăta mai tânăr este machiajul, dar este vorba de îngrijirea pielii. Dacă nu ai o piele bună, să te machiezi te face să arăți mai bătrână și mult mai rău. Când vine vorba de machiaj, nu mă machiez prea mult și nici nu mă pudrez prea tare. Cu cât pui mai multă pudră pe liniile fine de pe față, cu atât mai mult se vede. Majoritatea oamenilor spun ‘oh, lasă-mă să le acopăr’, dar arată mult mai gros și mai rău”, a spus Eva Longoria, scrie libertateapentrufemei.ro

Dar asta nu este tot. Actrița a vorbit, de asemenea, despre cât de esențială este protejarea pielii de soare, sfătuind oamenii să aplice zilnic fond de ten cu SPF. “Mama mea era atât de strictă în ceea ce privește folosirea cremei de protecție solară”, și-a amintit ea. “Ea spunea mereu: “pielea de care ai grijă la 20 de ani este pielea pe care o vei avea la 40 de ani”.”

Eva Longoria na otwarciu 72. Festiwalu Filmowego w Cannes | Face&Look ...

Într-un alt interviu, Longoria și-a făcut timp încă o dată să sublinieze faptul că nu iese niciodată din casă fără protecție solară. “Port protecție solară în fiecare zi și asta mi-a schimbat viața pentru pielea mea, doar protejând-o de petele solare și chiar și conducând în mașină, poți fi afectat de soare”, a împărtășit ea, mai scrie sursa citată anterior.

Eva Longoria Age, Net Worth, Husband, Family and Biography (Updated ...



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.79736328125