Martie 11, 2024
Emma Stone, moment stânjenitor pe scenă la Premiile Oscar 2024. I s-a rupt rochia în timp ce primea trofeul pentru „cea mai bună actriță”

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Emma Stone a avut parte de un moment stânjenitor pe scenă la decernarea Premiilor Oscar 2024. Rochia actriței s-a rupt în timp ce primea trofeul pentru „cea mai bună actriță'.

Emma Stone a reușit să cucerească din nou inimile publicului la Premiile Oscar din acest an, câștigând prestigiosul premiu pentru „cea mai bună actriță”. Cu toate acestea, înainte de a primi trofeul, actrița a trăit un moment stânjenitor în fața tuturor celor prezenți la Dolby Theatre din Los Angeles, scrie avantaje.ro

La cea de-a 96-a ediție a Premiilor Academiei, Emma Stone a fost răsplătită cu al doilea trofeu Oscar al carierei, devenind a opta actriță premiată cu două statuete până la vârsta de 35 de ani. În timp ce primea premiul pentru rolul său din „Poor Things', un accident vestimentar i-a provocat o serie de emoții neașteptate.

96th Oscars - Arrivals

Rochia semnată de Louis Vuitton, purtată de Emma Stone, s-a rupt în timp ce aceasta se afla pe scenă, provocându-i o serie de emoții și izbucnind în plâns. „Rochia mea este ruptă; cred că s-a întâmplat în timpul piesei «I’m just Ken»', a mărturisit ea publicului, referindu-se la interpretarea lui Ryan Gosling a hitului său „Barbie', care avusese loc mai devreme în timpul evenimentului.

În ciuda incidentului, Emma Stone a continuat să strălucească pe covorul roșu, purtând o rochie verde mentă, într-o omagiere adusă temei sorbetului, prezentă și în „Poor Things' și în alte apariții ale sale la Globurile de Aur și Premiile SAG. Cu un colier cu diamante galbene de 30 de carate și inele Louis Vuitton High Jewelry, actrița și-a completat ținuta.

După ce și-a încheiat discursul, Emma Stone a mai făcut o glumă, avertizând publicul să nu își întoarcă privirile către spatele rochiei sale în timp ce cobora de pe scenă.

Emma Stone - accident vestimentar premiile Oscar 2024 (1)

96th Academy Awards - Show

96th Academy Awards – Arrivals



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.9894015789032