August 18, 2023
Ellen DeGeneres și Portia De Rossi au împlinit 15 ani de căsătorie
Ellen DeGeneres și soția sa, Portia De Rossi, au împlinit 15 ani de căsnicie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ellen DeGeneres și Portia De Rossi au sărbătorit miercuri, pe 16 august, 15 ani de căsnicie. Cu această ocazie specială, fosta prezentatoare de talk-show în vârstă de 65 de ani a postat pe Instagram o fotografie cu ea și soția ei, în vârstă de 50 de ani, pe o barcă și un ocean în spatele lor.

Ellen DeGeneres și Portia De Rossi sărbătoresc 15 ani de căsnicie

În fotografie, Ellen DeGeneres a purtat un look complet negru în timp ce se îmbrățișa cu Portia De Rossi. Vedeta din Arrested Development a purtat un cardigan colorat cu un design sofisticat peste o ținută complet albă, iar amândouă au stat desculțe pe puntea vasului, cu o formațiune stâncoasă în fundal. Fanii și alte celebrități au lăsat mesaje emoționante și felicitări pentru fericitul cuplu în comentarii, scrie elle.ro

Ellen DeGeneres a scris și un scurt și dulce mesaj pentru Portia De Rossi, cu care este căsătorită din 2008, în descrierea fotografiei.

„Pentru soția mea de 15 ani – Mă îndrăgostesc mai mult de tine în fiecare zi. Viața mea este binecuvântată pentru că tu ești în ea. Aniversare fericită”, a scris ea. 

De când The Ellen DeGeneres Show s-a încheiat în 2022, Ellen DeGeneres și Portia De Rossi au fost mai discrete în ultima vreme. Cu toate acestea, fosta prezentatoare TV a postat un selfie cu ele două pe Instagram-ul ei în iunie, iar cuplul și-a reînnoit jurămintele în februarie. Comedianta a dezvăluit că Portia a surprins-o la petrecerea de ziua ei de naștere cu o ceremonie improvizată de reînnoire a jurămintelor, rostită de Kris Jenner, cu o mulțime de invitați celebri, precum Prințul Harry, Meghan Markle, Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston și Brandi Carlile.

Ellen DeGeneres and Portia de Rossi's Full Relationship Timeline

Ce surpriză i-a pregătit Portia De Rossi soției sale de ziua ei de naștere

Ellen DeGeneres și Portia De Rossi sunt împreună din 2004, iar când și-au reînnoit jurămintele, Portia a spus că este atât de recunoscătoare pentru dragostea și viața pe care o are alături de partenera ei.

„M-am gândit ce realizare mai mare aș putea avea în viața mea decât să fiu iubită de cineva care este atât de magnific și incredibil ca tine. Cât de norocoasă sunt să fiu cu cineva care mă acceptă așa cum sunt. Care mă iubește pentru ceea ce sunt. Și asta ești tu. Întotdeauna a fost așa”, a spus Portia.

Ellen DeGeneres și Portia de Rossi sunt căsătorite din 2008, iar uniunea lor legală a fost făcută în perioada dintre momentul în care căsătoriile între persoane de același sex au fost legalizate în California, ca apoi o schimbare legislativă, Prop 8, să le pună în pericol statutul marital. Totuși, judecătorii au recunoscut căsătoria, dat fiind că aceasta se oficiase înainte de data la care a fost modificată legea.

Ellen DeGeneres Celebrates 18-Year Anniversary with Portia de Rossi

De Rossi și-a surprins în mod evident soția, Ellen DeGeneres, părând uluită în clipul postat online. Cele două sunt vecine, în Montecito, cu Harry și Meghan, iar relația apropiată dintre Meghan Markle și Ellen DeGeneres este una de durată. În 2021, Markle a acordat un interviu gazdei TV, vorbind despre viața ei în California.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.48162698745728