Aprilie 18, 2024
„Durerea nu are limite” Prințul William, prima reacție după ce Kate Middleton a anunțat că suferă de cancer!
Prințul Wiliam a transmis primul mesaj oficial după ce Kate Middleton a anunțat public nefericitul motiv pentru care, în ultima perioadă, a dispărut din spațiul public.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prințul William a avut o primă reacție după dezvăluirile făcute de Kate Middleton despre boala de care suferă. Moștenitorul tronului Marii Britanii a transmis un mesaj emoționant în care a vorbit despre moarte și despre durerea lăsată în urma evenimentelor tragice care au loc în contexte dramatice, scrie wowbiz.ro

Doar în ultimele luni, Familia Regală Britanică a primit două vești care au zdruncinat din temelii siguranța și stabilitatea tronului Marii Britanii. La scurtă vreme supă ce a fost făcută publică informația conform căreia regele Charles suferă de cancer, Kate Middleton a adus vești cu totul triste și neașteptate despre starea sa de sănătate, suferindă de aceeași boală.

Prințul William, mesaj de solidaritate

Mai exact, într-o prefață dedicată unei serii de ghiduri pentru veteranii militari, prințul William a scris un mesaj prin care se adresează familiilor afilate în suferință în urma deceselor care au loc printre cei dragi, referindu-se la faptul că, din pricina stresului mare pe care soldații din teatrele de operațiuni îl trăiesc din plin chiar și după misiune, sunt determinați de gândurile negre și de traume să își ia viața.

În ciuda problemelor de sănătate ale soției sale, prințul William a ales să se adreseze familiilor îndoliate ale veteranilor din cadrul forțelor armate britanice și să se dedice, astfel, atribuțiilor pe care le are de îndeplinit ca moștenitor al tronului britanic.

„Durerea nu are limite.(...) Este  esențial ca vocile celor îndoliați, trecuți prin această experiență a sinuciderii celor dragi lor, să fie auzite. Nu există o limită de timp pentru procesarea durerii, dar Catherine (n.r. – Kate Middleton) și cu mine am întâlnit multe familii îndoliate de-a lungul anilor și cunoaștem puterea care vine din împărtășirea experiențelor, chiar și în cele mai tragice circumstanțe. Vă rog să știți că nu sunteți singuri.”, a spus prințul William într-o prefață scrisă pentru o serie de ghiduri dedicate veteranilor militari și familiilor lor, publicată de Suicide Bereavement UK.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.97258257865906