Aprilie 12, 2021
Donald și Melania Trump nu dorm în același pat. Ce anume îi separă pe cei doi
Donald și Melania Trump nu dorm în același pat. Fostul președinte al Americii, Donald Trump formează de ani de zile un cuplu cu frumoasa Melania. Cu toate astea, puțini știu că cei doi nu dorm în același pat, iar motivul este de-a dreptul halucinant. Gusturile diferite în materie de decorațiuni sunt principalele cauze ale acestei „despărțiri”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fostul președinte al Americii preferă culorile mai închise, în timp ce frumoasa Melania, este mai apropiată de alb.

Potrivit cărții „The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump”, Trump insistă și în cadrul călătoriilor sale departe de casă să aibă parte de o cameră decorată după gusturile sale. Mai mult, când se află acasă, Donald Trump se trezește în jurul orei 5 dimineața și se uită la televizor până trebuie să plece, așa că Melania preferă să doarmă în altă cameră. Deși formează un cuplu și colaborează la mai multe proiecte împreună, uneori Melania și Donald Trump simt nevoia de spațiu personal.

 Ivanka, soţul ei, Jared, şi cei trei copii ai lor au propriul lor conac la Bedminster, clubul de golf privat al lui Trump de peste cinci sute de acri din New Jersey. Donald şi Melania nu sunt obişnuiţi să îşi răsfeţe nepoţii, să îi invite în patul lor dimineaţa, aşa cum George H. W. Bush şi soţia sa, Barbara, obişnuiau să facă cu nepoţii lor”, se mai arată în carte.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6111395359039