Aprilie 12, 2018
Dezvăluiri șocante. Află de ce afecțiune suferă Mariah Carrey!
Interpreta care este posesoarea unei voci mirifice, Mariah Carrey a dezvăluit de ce boală suferă de un timp îndelungat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cântăreața în vârstă de 48 de ani a dezvăluit, într-un interviu acordat revistei "People", că de mai mult de zece ani suferă de o tulburare, pe care inițial nu a fost gata să o accepte. Medicii i-au dat diagnoza, dar ea a ținut tot acest timp această boală în secret. Ei nu-i venea să creadă  că e posibil așa ceva.

 

 

Este vorba de o tulburare bipolară. Deși spune că a făcut și tratamente, și s-a străduit să fie înconjurată de oameni dragi și de oameni pozitivi, oricum îi era frică că cineva îi va divulga secretul. Din cauza muncii în exces, interpreta a devenit foarte iritantă, trăia stări de exasperare, și era foarte mânioasă. Mariah se tratează medicamentos în prezent. Ea suferă de perioade de depresie îndelungată, insomnie și iritabilitate. Interpreta este în căutarea echilibrului interior, iar pastilele chiar o ajută. Se simte motivată să fie într-o stare stabilă anume din cauza gemenilor săi în vârstă de șașe ani. 

 

Amintim că, tulburarea bipolară reprezintă o problemă serioasă de sănătate mintala, afectând individul în multe domenii ale vieții. Sunt afectate dispoziția, energia, modul de relaționare și claritatea în gândire. Denumirea de "bipolară" se referă la cele două capete extreme ale dispoziției, și anume depresia și mânia.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.92139267921448