August 26, 2022
Declarație șocantă a tatălui Angelinei Jolie: „Ea nu a fost niciodată normală!”
Presa a scormonit, zilele acestea, cu nesaț prin istoria cuplului Brangelina. După ce FBI-ul a făcut publice, la cererea Angelinei Jolie, documentele din cadrul anchetei din anul 2016 împotriva lui Brad Pitt (găsit, atunci, nevinovat), aflăm amănunte cel puțin supărătoare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ba că Brad Pitt, în timpul unei călătorii împreună cu familia cu un avion particular, ar fi agresat-o pe Angelina Jolie, ba că l-ar fi jignit pe fiul ei cel mare, Maddox, ba că actorul era beat și-a turnat bere pe soția lui de-atunci...

Noile informații nu fac nicio diferență din punct de vedere legal în divorțul celor doi. Dar cu siguranță că sunt jenante pentru Brad Pitt.

Dar care este adevărul despre viața de familie Pitt-Jolie înainte de despărțire? Și ce l-a împins pe Pitt în furia bețivă care a dus la o luptă îndelungată cu fosta lui soție și mama copiilor lui? Sunt voci care spun că între cei doi soți n-a fost niciodată armonia pe care o vindeau presei și că Angelina reușea să scoată la suprafață ce-i mai rău din Brad.

Interesant e că propriul ei tată, actorul John Voight, nu a fost niciodată convins de reinventarea Angelinei ca mamă a tuturor răniților. Când Jolie l-a adoptat pe Maddox, el a rugat-o să caute ajutor pentru „simptomele grave ale problemelor reale” pe care el credea că fiica lui le are. Mai mult, Voight chiar a declarat răspicat: „Ea nu a fost niciodată normală”.

jon voight rtxjlme jpg jpeg

Scriitorul Ian Halperin a scris în cartea sa recentă despre Brangelina că, pe când era elevă, Angelina a fost trimisă să vadă terapeutul școlii și în raportul medicului curant se arată că aceasta este „înclinată spre psihopatia antisocială” – o afirmație serioasă și uluitoare.

Psihopatia se caracterizează printr-o lipsă de empatie, cuplată cu utilizarea carismei, manipulării, sexului, violenței și intimidarii.

Aceste informații neplăcute despre adolescența tulburată a actriței nu sunt noi, însă pot cântări mult în economia adevărului care se conturează din ce în ce mai neplăcut despre unul dintre cele mai frumoase cupluri care au existat la Hollywood.

Sursa - okmagazine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.97740077972412