Iunie 02, 2022
Deces înfiorător al unui celebru artist! S-a stins fulgerător, după ce și-a încheiat concertul
Krishna Kumar Kunnath, cunoscut sub numele de KK, care a cântat unele dintre cele mai mari hituri de la Bollywood, a murit la doar 53 de ani, după un spectacol la Kolkata.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Artistul a cântat ultima piesă din concert, iar apoi camerele l-au surprins ștergându-și fruntea. A fost condus în afara scenei, transportat de urgență la spital, unde i-a fost declarat decesul, la scurt timp după.

KK, celebru la Bollywood, era poreclit ”Vrăjitorul”, pentru capacitatea sa uimitoare de a vrăji publicul. El înregistrase sute de melodii pentru cele mai mari staruri de film din India.

Milioane de indieni au luat cu asalt rețelele de socializare pentru a scrie mesaje de condoleanțe în memoria regretatului Krishna Kumar Kunnath, potrivit ”The New York Times”.

Singer KK (Krishnakumar Kunnath) passes away | Singer KK Passes Away In  Kolkata At The Age Of 53 - time.news - Time News

Agentul său a confirmat moartea fulgerătoare a artistului, dar nu a oferit nicio explicație în legătură cu cauza decesului.

 La concertul său asistaseră mii de tineri. Krishna Kumar Kunnath s-a născut în 1968 la Delhi. El devenise vocea de la Bollywood a starurilor ca Shah Rukh Khan, Ranbir Kapoor și Salman Khan. Înregistrase peste 3500 de jingle-uri în 11 limbi, cele mai multe în hindi și a lansat albume foarte populare, ca “Pal” (“Moment”) în 1999 și “Humsafar” (“Co-Traveler”) în 2008.

Artistul declarase la un moment dat: ”Merg la concert ca un nimeni, dar ies ca un prinț.”

kk PNG 

Sursa - okmagazine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.96833467483521