Ianuarie 31, 2024
De ce Dianna Rotaru a avut 20 de nași la botezul fiicei sale: "Este o tradiție pe care o păstrăm"
Dianna Rotaru a avut 20 de nași la botezul fiicei sale. Dianna Rotaru trăiește o perioadă minunată de când fiica ei a venit pe lume. Artista tocmai și-a botezat fetița. De asemenea, Dianna Rotaru a ales să respecte toate tradițiile din Republica Moldova.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dianna Rotaru și soțul ei sunt în culmea fericirii, de când au devenit părinții unei fiice minunate, în urmă cu o lună de zile. Artista s-a ocupa foarte mult de botezul micuței, astfel încât, totul să iasă absolut perfect. Dianna Rotaru creștinat-o pe fiica ei, Laura-Emilia, iar pentru acest eveniment a avut nu mai puțin de 20 de nași.

Momente magice pentru Dianna Rotaru și soțul ei, care și-au creștinat recent fetița, în prezența a 80 de persoane apropiate, scrie viva.ro Evenimentul a fost organizat chiar de tatăl micuței, decorul fiind unul ca de basm. Dianna Rotaru a ales o rochiță superbă pentru fetița ei, micuța având parte de 20 de nași.

'A fost o petrecere bine organizată de mine și de Rareș. După cum bine stiți, el este organizator de evenimente și concerte. La biserică am fost în straie populare. Am avut și o ținută cu cojoc maramureșean.

Și Rareș a purtat o ie naturală, care a avut 100 de ani. Ne-am pregătit foarte bine să impresionăm invitații. Nu s-au așteptat că vom avea 20 de nași de botez, ceea ce în România nu prea se întâlnește. Este o tradiție pe care o păstrăm din moși strămoși', a declarat Dianna Rotaru, la Star Magazin.

mamaplus

Dianna Rotaru a fost nevoită să facă o operație de cezariană, la recomandarea medicului ginecolog, pentru ca nașterea să decurgă cât mai bine. Iubitul său, Rareș, a fost alături de ea în fiecare moment și a stat pe holurile spitalului pentru a fi cât mai aproape.

39447730-7531-4d55-955a-cd4f7ff78e4c_407834192183995967460367054239679095255222550n

'Am avut marele curaj să accept o operație de cezariană pentru că așa mi-a recomandat medicul ginecolog. L-am avut alături de Rareș care m-a încurajat dis de dimineață, pe care l-am avut și în perioada celor nouă luni de sarcină. A fost alături de noi, de mine și de bebelină. A fost chiar acolo, iar asta contează foarte mult, să ai suportul ăsta. Nu se permite (nr. În sala de nașteri). A așteptat, apoi a venit să mă sărute și să-mi zică „bravo, ai făcut-o și pe asta. Operația a fost scurtă, a durat 30-45 de minute. Auzeam totul, dar nu simțeam, când am văzut-o am început să plâng', a spus Dianna Rotaru la Antena Stars.

Dianna Rotaru și partenerul ei au decis ca fiica lor să aibă două prenume. Artista a optat pentru Laura, amintindu-și de o actriță pe care a văzut-o în copilărie, iar Rareș și-a numit fiica Emilia, după numele mamei lui.

‘Nu că eram indeciși, din contră, știam sigur care va fi. Are două nume și vă vom face o introducere de ce le-am ales. Numele meu preferat este Laura. Când aveam 10 anișori am văzut o actriță Laura, frumoasă, excepțională, am zis că dacă voi fi mamă de fetiță, va purta acest nume, iar Rareș are povestea lui’, a mai spus aceasta.

‘Eu am decis să-i pun după numele mamei mele, Emilia, că să nu ajungem la contradicții și discuții, are două nume. Se numește Laura Emilia Bota’, a spus iubitul vedetei.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.3205761909485