Ianuarie 26, 2024
"De ce arată ca și cum tocmai a împlinit 47 de ani?" Noua față a lui Kylie Jenner i-a lăsat mască pe internauți
Cu ocazia apariției la Săptămâna Modei Haute Couture de la Paris, Kylie Jenner a arătat un chip mai natural, aproape lipsit de machiaj. Cea mai mică membră a clanului Kardashian-Jenner a surprins cu look-ul adoptat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nu toți s-au arătat plăcuți surprinși de această reinventare. Unii au luat cu asalt rubricile de comentarii ale publicațiilor internaționale care au postat poze cu Kylie și au ținut să spună că arată mult mai în vârstă decât anii din buletin.

Până la 26 de ani, Kylie Jenner și-a dus toată viața în lumina reflectoarelor. Mamă a doi copii, miliardară datorită companiei ei de machiaj, vedetă de reality show și, mai nou, iubita lui Timothee Chalamet, tânăra a fost mereu în lumina reflectoarelor, scrie peroz.ro

Ploaie de comentarii la cele mai noi poze cu Kylie Jenner

Kylie Jenner

Kylie a căzut pradă dorinței de a atinge perfecțiunea fizică de la o vârstă fragedă și până acum și-a făcut intervenții estetice la față și corp. De ceva vreme a devenit adepta unor look-uri mai relaxate, mai apropiate de naturalețe. Tocmai de aceea, și la show-ul de modă Jean Paul Gaultier, bruneta a ales o rochie simplă, de culoarea untului, cu corset și un lung voal transparent pe deasupra.

Kylie Jenner 

Ceea ce a atras toate privirile a fost chipul ei, însă. Kylie s-a machiat foarte puțin, o diferență mare de la look-urile create cu mulți pași și o grămadă de produse de make-up.

kylie jenner operatii estetice 

Mulți i-au văzut pentru prima dată chipul atât de proaspăt și s-au declarat de-a dreptul uimiți de "adevărata față" a lui Kylie Jenner.

"De ce arată ca și cum tocmai a împlinit 47 de ani?";  "Tocmai a făcut 45 de ani sau cum?"; "Arată ca și cum nu a dormit bine"; "Sper că toate tinerele văd asta... Cu cât faci intervenții de mai tânără, cu atât vei arăta mai în vârstă în anii următori. Nu vă atingeți fața, sunteți frumoase exact așa cum sunteți"; "Și-a stricat fața"; "Fillerele i-au stricat fața"; "Sora ei, Kourtney, tocmai a născut la 45 de ani și tot arată mai tânără decât biata Kylie", au scris criticii pe pagina de Instagram a celor de la E! News, în dreptul clipului cu vedeta. 

"Arată incredibil. Nimic nu e destul de bun pentru voi"; "Chiar îmi place look-ul mai natural"; "Toți sunt atât de răi. Arată minunat. E trist că suntem atât de obișnuiți cu fețe injectate și retușate, încât credem că un rid sau o față puțin umflată fac o femeie să arate mai puțin decât este"; "Doamne ferește ca o femeie să fie obosită sau să nu fie în cea mai bună formă. Oamenii pot da cu multă ură"; "Are doi copii, poate arăta obosită", au scris și cei care au ținut să-i ia apărarea în fața tirului de comentarii negative.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.51320099830627