Martie 26, 2024
De ce afecțiune suferă Cleopatra Stratan de la 2 ani: „Degeaba fac operație”
Cleopatra Stratan (21 de ani) poartă, de la vârsta de 2 ani, ochelari de vedere. Interpreta a dezvăluit, pe rețelele de socializare, care este afecțiunea oftalmologică de care suferă încă din copilărie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cleopatra Stratan (21 de ani) poartă, de la vârsta de 2 ani, ochelari de vedere. Interpreta a dezvăluit, pe rețelele de socializare, care este afecțiunea oftalmologică de care suferă încă din copilărie. 

Fiica lui Pavel Stratan a dezvăluit, în premieră, că suferă de la 2 ani de o afecțiune oftalmologică. Din păcate, problema nu se poate remedia definitiv nici măcar dacă apelează la o operație, scrie click.ro

„Nu am miopie, am astigmatism hipermetropic, dioptriile foarte mari și port ochelari de la 2 ani

Cleopatra Stratan a explicat ce probleme are cu ochii Instagram  

M-am interesat și de operație, însă peste tot mi s-a spus că șansele de vindecare, la ceea ce am, nu sunt de 100% (doar îmi scade dioptria sau recidivează în timp). 

Am încercat și lentile de contact, văd mai prost cu ele, din cauza dioptriilor mari (e mult de explicat medical de ce).

În concluzie, prefer să port ochelari pentru tot restul vieții, îi ador și fac parte din mine!”, a povestit solista, pe pagina ei de Instagram. 

Cleopatra Stratan va purta ochelari toată viața sursa Instagram

De remarcat faptul că solista a avut ochelarii la ea și la Asia Express, de multe ori aceștia împiedicând-o în timpul probelor, care erau destul de dificile. 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Iulia Albu i-a criticat ochelarii de la nuntă

La un moment dat, celebra stilistă Iulia Albu a comentat, în mod critic, la adresa ochelarilor purtați de Cleopatra Stratan, la nunta ei cu Edward Sanda, comparându-i cu cei ai unui personaj din desene animate.

„Din punct de vedere al ochelarilor pe care îi poartă… Atunci când purtați ochelari, puteți avea o pereche pentru zi de zi și o pereche pentru evenimente.

Perechea pentru evenimente trebuie să fie cu ramă metalică. De ce? Pentru că este mai puțin vizibilă și vă încadrează mult mai bine trăsăturile. Trebuie să încercați să nu semănați cu Dexter, deși Dexter este unul dintre personajele mele preferate. 

Pentru că este un eveniment special, nu puteți să vă duceți cu ochelarii pe care îi purtați la bibliotecă”, a semnalat Iulia Albu,  la „Poliția Modei”. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.3984825611115